Mirna Savić
 Maja Jurovic
u detaljima je tajna

Tip-top za špicu: Cipele iz Manga s kojima ne možete pogriješiti nosi i Mirna Savić

Dok neki privlače pažnju neuobičajenim modnim kombinacijama u kojima spajaju nespojivo, uz klasične komade s nekoliko trendi dodataka može se složiti outfit koji će biti jednako zanimljiv. Jedan takav nosi voditeljica koja njeguje jedinstveni stil odijevanja.

Televizijsko lice i radijska voditeljica Mirna Savić (26) zna kako modnim dodacima začiniti inače jednostavnu modnu kombinaciju. Mirna je casual stil za šetnju zagrebačkom špicom upotpunila fashion komadima koji su jedan od prvih izbora svih trendseterica.

Traperice mom kroja nosila je uz bazičnu crnu majicu i karirani sako muškog kroja koji nam je u proljetnim danima idealna zamjena za laganu jaknu. Odavno više nisu rezervirani samo za poslovni look već se nose u street style kombinacijama s hlačama, trapericama, kao i haljinama ili suknjama. Zalizana niska punđa i crveni ruž na usnama bili su recept za stajling s prizvukom francuskog stila, a sve je upotpunila decentna ukosnica u kosi - ovosezonski hit kada su u pitanju dodaci za kosu.

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Mirna Savic
Maja Jurovic
Mirna Savić

Pažnju su ipak ponajviše ukrale proljetne cipele u bijeloj boji sa srednjom petom koja je prigodna za sve dnevne obveze. Kako smo imali prilike vidjeti na tjednima mode koji su se održavali prošlih mjeseci, bijele cipele, bilo da je riječ o gležnjačama ili sandalama, su detalj koji se uklapa u svaki outfit, istovremeno mu pružajući profinjeni i chic izgled koji odiše klasikom.

Mirna je nosila model koji se nalazi u ponudi Manga - riječ je o špic cipelama s otvorenom petom, a njegova cijena iznosi 349,90 kuna. Prozirne torbice i dalje su modni trend na koje se ne želi odvažiti svatko, a Mirna je nosila clutch model sa šarmantnim točkicama.

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Mirna Savic
Maja Jurovic
Mirna Savić

Voditeljica je s lakoćom složila look koji lako može nositi svatko, a ovim modnim dodacima dala mu je osobni stilski potpis. Bijele cipele na petu hit su komad koji se isplati imati u ormaru pa smo najljepše modele potražili u ponudi high street trgovina.

Linker
17. travanj 2024 13:37