Profimedia, INSTAR Images
Tony Awards

Tko bi rekao da ova žena ima 50 godina: I bajkovita haljina je pala u drugi plan

Ovogodišnja dodjela nagrada Tony za izvrsnost u američkom kazalištu okupila je brojna poznata lica, a među njima se isticala američka glumica Lucy Liu koju smo obožavali u popularnoj seriji devedesetih 'Ally McBeal'.

Ovogodišnja dodjela nagrada Tony za izvrsnost u američkom kazalištu okupila je brojna poznata lica, a među njima se isticala američka glumica Lucy Liu koju smo obožavali u popularnoj seriji devedesetih 'Ally McBeal'.

Osim Oscara, Cannesa, Grammyja i BAFTE, crveni tepih uoči dodjele američke prestižne nagrade Tony za izvrsnost u kazalištu jedan je od najzanimljivijih kada su stajlinzi u pitanju. Jedna od zapaženijih dama bila je američka glumica Lucy Liu (50), pojavivši se u raskošnoj haljini od tila duboke ljubičaste boje koja se savršeno uklopila uz njezin ten i tamnu boju kose. Kreaciju oskudnog gornjeg dijela kreirao je dizajner Christian Siriano, torbica je iz kolekcije brenda Tyler Ellis, a posebno su se isticale naušnice Lorraine Schwartz.

-New York, NY - 20190609 -  The 73rd Annual Tony Awards, AT 3 West Club

-PICTURED: Lucy Liu
-, Image: 445471624, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Zelene naušnice i torbica u istoj boji dodatno su naglasile ljubičastu nijansu jer su postigle kontrast s haljinom, dok je kosu lagano podignula sa strane kako bi otkrila lice. Zvijezda filma "Charlijevi anđeli" na Broadwayju je debitirala u predstavi "God of Carnage" u ožujku 2010. Za razliku od nje, njezina kolegica Sienna Miller (37) igrala je na sigurno u crnoj midi haljini na bretele s pojasom.

Sienna Miller
73rd Annual Tony Awards, Arrivals, Radio City Music Hall, New York, USA - 09 Jun 2019, Image: 445531899, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Pomalo vintage look upotpunila je srebrnim sandalama, crnom torbicom, srebrnim naušnicama i vječnim crvenim ružem, dok je kosu podignula u elegantnu punđu. Mala crna haljina uvijek je dobar izbor ako ne znate što biste odjenuli za neku prigodu ili niste raspoloženi za eksperimentiranje. U galeriji pogledajte još nekoliko odličnih stajlinga poznatih dama.

Ove je godine "Hadestown" proglašen najboljim mjuziklom, dok je Tonyja za najbolju predstavu dobio "The Ferryman". Najboljim glumcem proglašen je Bryan Cranston u predstavi "Network", a najboljom glumicom Elaine May u "The Waverly Gallery". Sam Mendes dobio je Tonyja za najbolju režiju predstave "The Ferryman", a Rachel Chavkin za režiranje mjuzikla "Hadestown".

Linker
26. travanj 2024 14:15