Maja Jurović
POTPUNO OPUŠTENO

Tko bi se još ovako usudio prošetati špicom? Maja Bajamić pokazala savršeno zategnuto tijelo

U šetnji Zagrebom, ali i u večernjem izlasku, najčešće je se može vidjeti u uskim trapericama ili kožnatim hlačama u kombinaciji s jednostavnim topom, no Maja Bajamić je za izlazak na špicu ovog puta napravila pravi zaokret i odabrala sportski đir.

U Dežmanovom prolazu, jednoj od omiljenih lokacija za ispijanje kave u centru Zagreba, pjevačica Maja Bajamić nije mogla proći nezamijećeno zahvaljujući ljubičastim tajicama s neon žutim i ružičastim detaljima. I dok je za mnoge trendseterice odlazak na špicu pravi modni pothvat, Maja je u tom pogledu vrlo ležerna.

'Za špicu ne marim puno, volim dobru kavu s dobrim ljudima. Ostale su okolnosti tada za mene u drugom planu. Bitno je da se osjećam ugodno i lijepo u čemu god da jesam, a bavljenje sportom uvelike doprinosi tome', priča nam Maja.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Maja Bajamic
Maja Jurović

Sportski look zaokružila je tenisicama, hoodie majicom i kratkom puf jaknom, a na kavu s prijateljicom, glumicom Ines Bojanić stigla je bez trunke make-upa. A da je sportski tip, vidi se na njezinom zategnutom tijelu. Treninzima je predana još od djetinjstva kada je svakodnevno trenirala judo, a danas joj je u fokusu ples.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Maja Bajamic i Ines Bojanic
Maja Jurović
Pjevačica Maja Bajamić i glumica Ines Bojanić

'Godinama svakodnevno treniram. Tri puta tjedno plešem u studiju 4 sobe, a preostala dva jutra u tjednu započinju vježbanjem yoge. Vikendom sam u teretani. Bicikl je, neovisno o godišnjem dobu, moje najomiljenije prijevozno sredstvo, njime najčešće dolazim i na treninge. Dvadesetak minuta vožnje prije treninga odlična je za zagrijavanje, a poslije i za održavanje tjelesne temperature u zimskim mjesecima. U vožnji slušam glazbu i često kreativno djelujem smišljajući nove tekstove, pjesme i sve što podrazumijeva njihovo ostvarenje. Bicikl me opušta i na mene ima meditativan učinak', kaže pjevačica koja ne skida osmijeh s lica.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Maja Bajamic
Maja Jurović

- Najljepša sam si kad sam kod bake i djeda na selu i kad sam naspavana, odmorna, bez šminke i potpuno prirodna, bez ikakvih dodataka - sa smijehom na usnama kazala nam je nedavno u našem Speed Dateu, a to je dokazala i odlaskom na špicu u ležernom izdanju.

Linker
07. travanj 2024 04:20