Cristiano Ronaldo / Instagram
Hit sezone

To je to! Ronaldova Georgina bez konkurencije nosi trapezice

Manekenku Georginu Rodriguez najčešće viđamo u uskim haljinama, ali sada je odjenula nešto posve drukčije. Mislilo se da ovaj modni komad nikada neće ugledati svjetlo dana, ali Georgina mu nije mogla odoljeti.

Jedan od trendova koji se na velika vrata vratio u modu jesu trapezice koje su žene opet počele masovno nositi. Njihova povijest seže već u 19. stoljeće - američki mornari nosili su ih praktičnih razloga, a planetarnu popularnost su stekle tek sredinom 60-ih i to zahvaljujući Cher, a kasnije Twiggy, Micku Jaggeru i Jimiju Hendrixu.

U sedamdesetima su ih nosili svi - i mladi i stari, i dobrostojeći i oni nešto slabije financijske situacije, a takva situacija zadržala se skoro do kraja sedamdesetih.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

About last night

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kako moda stalno cirkulira, tako smo ove hlače ponovno ugledali na ulicama, trgovinama, modnim pistama i poznatim osobama. Nije im mogla odoljeti ni manekenka Georgina Rodriguez (24) koja je za druženje sa svojim dečkom, nogometašem Cristianom Ronaldom (33) i njegovim sinom Cristianom Ronaldom Juniorom (8) uskočila u lagane crvene trapezice.

Znala je da njihova žarka crvena boja govori za sebe pa je za ostatak outfita odabrala crnu dolčevitu i crni svileni sako s pojasom. Cristiano je, naravno, bio u elegantnom sivom odijelu, a Cristiano Jr. u ležernim trapericama i majici.

Ako ste i vi sretne što su se trapezice vratile u punom sjaju, pogledajte koje smo modele našle u online trgovinama!

Zara
Trapezice od samta, Zara, 199,90 kuna

Zara
Trapezice od trapera, Zara, 229,90 kuna

Stradivarius
Trapezice s visokim strukom, Stradivarius, 199,90 kuna

Mango
Trapez hlače, Mango, 199,90 kuna

Pull&Bear
Trapezice od samta, Pull&Bear, 149,90 kuna

Pull&Bear
Trapezice od pliša, Pull&Bear, 119,90 kuna

Linker
23. travanj 2024 13:43