Neven Ciganović
 foto: Maja Jurovic
ne da se smesti

Totalni miš-maš Nevena Ciganovića na špici: Bili su u šoku kad su me vidjeli, a evo im sada

Neopterećen i bez dlake na jeziku, Neven Ciganović posjetio je zagrebačku špicu - šešir, naušnica u uhu, čarape i natikače sa zakovicama samo su djelić stajlinga koji je na sebe nabacio, a ono što ga najviše veseli u metropoli je prazan grad i nadobudni, nasmijani turisti.

Popularni hrvatski stilist i društveni kroničar Neven Ciganović vječita je inspiracija i dašak nekakvog drugačijeg vjetra među poznatima. Zagrepčanin koji je živio u Los Angelesu, Milanu, neko vrijeme je proveo u Beogradu, a na polupraznoj špici svojim okom sokolovim snimio je stanje u središtu Zagreba, brže nego inače kad su gužve.

'Trenutno uživam u praznom gradu jer mi je Zagreb najljepši ljeti kad nema svih onih naših namrgođenih faca već samo nadobudni turisti koji su tek kada su došli ovdje shvatili da im se sva zabava svodi na jedan gradski park i dvije centralne ulice', smije se Neven. Zadovoljan je, kaže, jer ide na razne tretmane za lice i tijelo, a ove godine je otkrio i Full Body Detox gdje uz pomoć hidrokolon terapije izbacuje sve otrove iz tijela. Osim toga, kaže, redovito vježba i pazi na prehranu, a lakše mu je, kaže, ljeti, kad nema volje za prejedanjem. Odmor ne planira, jer je nedavno bio na odmoru u Turskoj, a kako smo ga ulovili na modnoj pisti metropole, pitali smo ga koliko mu treba da se spremi za izlazak na špici...

Spica / Zagreb 24.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Neven Ciganovic
foto: Maja Jurovic

'Ništa posebno se ne spremam, jer na špicu nikad ne idem namjenski, već se slučajno tamo zateknem i uglavnom sam obučen vrlo casual, posebno sada ljeti kad je vruće. Na špicu idem u svojim omiljenim plastičnim sandalama koje nekoć Česi furali za ulazak u more, pa je i ljudima već to dovoljno čudno. Naši se ljudi baš svemu čude, ja sam te plastičnjače ubrao još prošle godine na netu, a Gucci ih je izbacio ovu sezonu, pa su im sada kao cool. Tak je bilo i prije par godina kad sam furao i ljeti i zimi čarape na natikače. Bili su u šoku kad su me vidjeli, a evo sada svi to nose pod normalno Jedini trend koji još nisam uspio nametnuti su Crocsice, iako njih furam od kad su se pojavile', kaže stilist koji se hvali da nabavku robe uglavnom odrađuje online.

Spica / Zagreb 24.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Neven Ciganovic
foto: Maja Jurovic

Ciganović koji modno ispred svog vremena, tetovaže također radi s ciljem provokacije. Tako ima istetoviranu Severinu na ramenu koju je napravio prije desetak godina kada su bili u svađi jer se pjevačici nije svidio njegov prijeki modni sud. Ima li već neku novu u planu?

'Tetovažu planiram, ali tek iza ljeta, nije ih poželjno raditi pred i za vrijeme ljeta iako ih neki rade samo isključivo da bi ih pokazivali ljeti na plaži. Ja se ionako preko cijele godine skidam na svom Instagram profilu tako da je potpuno svejedno kad ću okačiti novu tetovažu. Shvatio da nije bitno što imaš istetovirano i koliko, već je bitno kako to nosiš i kako se to poklapa s tvojom karizmom i zračenjem', zaključuje Neven.

Spica / Zagreb 24.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Neven Ciganovic
foto: Maja Jurovic

Linker
23. travanj 2024 08:16