Marina Matić
 Davor Matota
ako volite napadno...

Trend kojem se ne nazire kraj: Poznata Zagrepčanka špicom je prohujala u baš otkačenim gležnjačama

Jedan uzorak koji je pokorio modni svijet je definitivno životinjski. Kao dio svečanih, ležernih pa i sportskih modnih kombinacija, animal print uklapa se u svaki stajling, a ako ne volite napadne kombinacije, životinjski print na modnim dodacima je najbolji izbor.

Dizajnerica i vlasnica brenda Larie, Marina Matić (32) s padom temperatura se bori zanimljivim modnim dodacima. Iako se sunce još uvijek probija, vrijeme je prigodno za slojevito odijevanje. Poznata dizajnerica na zagrebačkoj je špici sparila sportske i trendi komade poput majice s kapuljačom i hit gležnjače koje ove godine obožavaju sve fashionistice.

Isprani traper je u ovoj godini ponovno dobio na cijeni, usporedno s porastom kaubojskog stila, a dizajnerica je uz isprane traperice nosila laganu jaknu iste boje. Pripijene jeans modele odavno su zamijenili neki drugi modeli traperica, poput onih ravnih i širih nogavica, a uz crop modele, sve su popularnije ove kakve je nosila Marina - dugih nogavica koje je potfrknula za efektniji look. Ispod nogavica pokazala je model gležnjača u uzorku čija popularnost ne jenjava - životinjski print i dalje je odvažni trend koji se nosi od glave do pete, a odlično izgleda na modnim dodacima poput cipela i gležnjača.

Spica / Zagreb 04.10.2019 / foto: Davor Matota / Marina Matic
Davor Matota
Marina Matić

Na listi želja: Svaka trendseterica ove jeseni kupuje samo jedan model gležnjača

Dizajnerica zna što je u modnom svijetu trenutno hit pa je već nabavila gležnjače s ukrasnim vezicama i izraženim špicom koje viđamo sve češće, a njezine u tigrastom uzorku odlično pristaju na traper modne kombinacije. S otkačenih gležnjača pažnju je ukrala samo torbica s potpisom modne kuće Chanel, u smeđoj boji, koja se nalazi na svakoj modnoj listi želja. Komade uz koje je Marina složila ovu šik kombinaciju za opuštenu šetnju gradom i odlazak na kavu nije teško pronaći pa smo slične ulovili u web shopovima modnih trgovina.

Traper jakna Zara (229,90 kn), majica s kapulajčom Stradivarius (199,90 kn), sunčane naočale Reserved (79,90 kn), gležnjače Asos, traperice Victoria Beckham (2340 kn - Net-a-Porter) i torbica Chanel

Linker
19. travanj 2024 23:51