Spica / Zagreb 08.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic
Maja Jurović
Spica / Zagreb 08.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic
Maja Jurović

Mame poglede

Trendi mama ponovno skuplja poglede na špici: Za šetnju isfurala hlače koje pomalo podsjećaju na lika iz crtića

Dizajnerica Marina Matić modu ima u rukavu, što svako malo dokazuje svojim smjelim outfitima u kojima vrlo pazi na detalje. Čak i u najležernijim prilikama uspjeva začiniti modnu priču kao što je to napravila tijekom šetnje po špici.

Kada zagrebačku špicu obasja "zubato" sunce, mnogi su odmah raspoloženi za đir po centru, a među njima i neka poznata lica. Dizajnerica i vlasnica brenda "Larie" Marina Matić čak je i za opuštene prilike sređena od glave do pete. Iako ne bježi od kričavih boja, ovoga puta isfurala je monokromatski look, no da ne bude dosadan, odabrala je hlače kakve rijetko viđamo u javnosti, pogotovo na poznatim damama.

Riječ je o crno-bijelim prugastim trapericama koje podsjećaju na hlače jednog lika iz crtića kojeg smo svi gledali u djetinjstvu. Pogađate kojeg? Da, Bubimira. Iako je on nosio prugasto odijelo, takav stajling bi ipak bio previše, čak i za Marinu koja je sklona ponekom modnom eksperimentu. Malo tko ih se usudi nositi, ali Marina je bila hrabra i zasita ih je spretno iskombinirala s crnim kaputom i majicom s printom.

Spica / Zagreb 08.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic
Maja Jurović

Bez obzira na zimu koja nam se, unatoč suncu, uvlači u kosti, Marina se nije odrekla salonki, no spašava ju to što ih je obukla na deblje čarape koje su se odlično uklopile u cijeli stajling. Neizostavne su bile i velike sunčane naočaleb te rukavice.

S njom u društvu bili su i njezin suprug Krešimir i jednogodišnji sin Vid, koji su također spremno pozirali fotografima. Možemo reći da je Krešo, barem što se tiče boja, svojim stajlingom sjajno nadopunjavao suprugin. Također je isfurao majicu s printom, kaput i traperice koje je, baš kao Marina, zavrnuo na krajevima. Pravi stajliš par!

Spica / Zagreb 08.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic i suprug Kreso Matic i sin Vid

Marina Matić, suprug Krešo i sin Vid