The Ordinary
The Ordinary

U Hrvatsku stiže kozmetički brend prihvatljivih cijena koji je zaludio žene diljem svijeta

Popularni brend preparativne kozmetike, kojeg zbog svoje učinkovitosti i povoljnih cijena obožavaju žene diljem svijeta, uskoro stiže i kod nas. To je sjajna vijest za sve one koji su ga do sada naručivali online.

Kvalitetna preparativna kozmetika obično je i skupa i zbog toga nije svima dostupna pa su neki brendovi iskoristili tu činjenicu te osmislili proizvode s učinkovitim sastojcima za koje ne morate opustošiti novčanik. Jedan od njih je i The Ordinary kojeg je pod tvrtkom Deciem osnovao pokojni Brandon Truax 2013. godine.

Truax je definitivno pokrenuo revoluciju u svijetu ljepote i to na vrlo direktan i transparentan način i dokazao nam da visoko kvalitetna kozmetika bazirana na kliničkih tehnologijama ne mora biti skupa. Kroz društvene mreže i osobni pristup kupcima izgradili su vjernu publiku pa je The Ordinary kozmetika vrlo brzo postala omiljen brend mnogih žena koje si prije nisu mogle priuštiti skupe proizvode, a željele su svojoj koži dati najbolje.

Sastojci poput hijaluronske ili glikolne kiseline već su naveliko poznati, a The Ordinary ih prodaje za svega par eura, što ćete rijetko gdje naći. Od ponedjeljka 19. kolovoza njihove proizvode moći ćete isprobati u kupiti u Douglas parfumerijama te se više nećete morati mučiti s poštarinom i čekanjem. Osim čistilica, seruma, pilinga i ostale preparative, u ponudi imaju i pudere u širokoj paleti boja te primere.

Linker
19. travanj 2024 01:18