Maja Šuput i Marko Grubnić
 Instagram
barbie izdanje

U mini haljini jarke boje Maja Šuput je upadala u oči, a s njom se uskladio i Modni mačak

Uvijek vrckava pjevačica zna privući pažnju na sebe i to odabirom modnih kombinacija koje mame sve poglede. Za premijeru filma pjevačica je nosila haljinu koja se osim krojem izdvajala i bojom, a da se uskladi s njom nije odolio njezin najbolji prijatelj.

Pjevačica Maja Šuput tako je bila glavna zvijezda na premijeri animiranog filma u kojem je posudila glas glavnom liku. Podršku Maji i ekipi filma su na premijeri pružili i njezin budući suprug Nenad Tatarinov te najbolji prijatelj Marko Grubnić.

U boju glavne junakinje obukla se i Maja - neonsko ružičasta boja priskrbila joj je sve poglede, a za njih nije bila zaslužna samo jarka nijansa već i kroj haljine - mini model pokazao je noge i figuru pjevačice kojoj su nastupi najbolji trening kojim održava liniju. Svoj stajling upotpunila je crnim šeširom s velikim obodom te zanimljivim sandalama na visoku petu koja je bila ukrašena aplikacijom.

Promo
Maja Šuput i Marko Grubnić

Modni mačak iskoristio je priliku da se modno uskladi s najboljom prijateljicom u Barbie izdanju pa je s trapericama nosio sportsku majicu u neonskoj boji kakva je i Majina haljina, a u sportsku kombinaciju ubacio je i šešir, za razliku od Majinog, onaj u bijeloj boji. Modni par tako je potvrdio da su neonske boje hit ovog proljeća koji će se nositi još neko vrijeme. Dok su se Maja i Marko izdvajali outfitima, njezin zaručnik nije eksperimentirao već je stigao u klasičnoj kombinaciji traperica, bijele košulje i sakoa dok je na nogama nosio ležerne tenisice.

Maja je u animiranom filmu 'Uglydolls' utjelovila lik Moksi, a od ostalih glasova tu su Paola Valić Bekić kao Vida, Marin Ivanović - Stoka kao Grdi pas, Zsa Zsa kao Manda, Ronald Žlabur kao Lu, Goran Grgić u ulozi gradonačelnika te Nikša Butijer kao Babu.

Linker
18. travanj 2024 14:47