Getty Images
PROLJETNI TREND

Uski modeli odlaze u zaborav, nose se baš ovakve traperice

Osim što je ove godine dobila svoju prvu nominaciju za Oscara zahvaljujući ulozi u filmu 'Ja, Tonya', australska glumica zaslužuje i modnu nagradu za svaki svoj stajling koji je pokazala u ovoj godini, a osobito za posljednji jer nam nagovješćuje proljetne trendove.

Baš kao što je najveći kolaž ideja Pinterest najavio početkom godine, široke hlače bit će pravi hit ovog proljeća. Iako vam vjerojatno odmah na pamet padaju one prozračnih i laganih materijala, model zvan palazzo u novu sezonu dolazi i u obliku traperica. Jedne takve odabrala je glumica Margot Robbie (27): vrećasti i široki model luksuzne modne kuće Chanel kombinirala je s prugastom majicom, kaputom britanskog brenda Burberry te sandalama i torbicom Chanel.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Margot Robbie goes to brunch with friends in West Hollywood. The Australian actress wears a long blue coat and baggy jeans with heels for the outing with friends.

Pictured: Margot Robbie

BACKGRID USA 13 MARCH 2018, Image: 365955517, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Margot Robbie u trapericama kuće Chanel i kaputu britanskog brenda Burberry

Radi se o trapericama iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. koje je kreativni direktor francuskog brenda predstavio još na jesen i potaknuo korisnice Pinteresta da krenu u potragu za njima. Pretraživanje takvih traperica poraslo je za 213 posto - izrazito široke nogavice pojavile su se kao potpuna suprotnost skinny modelu koji je već godinama dominantan u jeans svijetu.

info@imaxtree.com
Kolekcija Chanel za proljeće/ljeto 2018.

Široke i ravne nogavice još su u svojim modnim začecima, tridesetih godina prošlog stoljeća, smatrane su ekstravagantnima, a i danas ih neće baš svatko odabrati. Pristaju visokima i vitkima, a modele visokog struka s ravnim ili A kroja nogavicama poželjno je nositi preko majice ili košulje - baš kako to radi i Margot Robbie. S obzirom na to da se radi o modelu koji ćemo sve češće viđati na ulicama, donosimo vam pet komada iz high street dućana koje možete stilizirati baš poput 27-godišnje glumice.

PARIS, FRANCE - MARCH 03:  A guest wears sunglasses, a black feather boa, a black tie top with long transparent puffed sleeves, flare blue jeans,  a black handbag, during Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019, on March 3, 2018 in Paris, France.  (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Getty Images

Asos, 88 funti

Mango, 349,90 kn

Topshop, 46 funti

Zara, 299 kn

Topshop, 46 funti

Linker
20. travanj 2024 07:52