Viktorija i Rađa na ceremoniji
 Dino Rađa Facebook
PUN POGODAK!

Viktorija Rađa je u provjerenoj modnoj kombinaciji osvojila Ameriku

Vlasnik dviju olimpijskih medalja, te bivši NBA igrač,Dino Rađa u pedesetoj godini dobio je novo prestižno priznanje, a zbog toga je najponosnija njegova supruga Viktorija i njegovi sinovi Duje, Roko i Niko.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Dino Rađa (50) svečanom ceremonijom ušao je u Kuću slavnih, a uz njega je na svečanoj ceremoniji bila njegova najvjerna ekipa - supruga Viktorija i njegovi sinovi! Rađa je postao četvrti Hrvat kojem je odano ovo priznanje. Prije njega su u Kuću slavnih ušli Krešimir Ćosić, Dražen Petrović i Mirko Novosel.

Viktorija je zabljesnula u mladenačkoj kombinaciji koju je odjenula na jednom vjenčanju u lipnju. U šarmantnoj suknji i košuljici privlačila je pozornost.

Dino Rađa/Facebook
Ponosna obitelj Rađa: Dino, Dujo, Roko, Niko i supruga Viktorija


'Kakva čast predstavljati Split i Hrvatsku na ovakvom mistu u ovakvom trenutku. WOW!', napisao je kraj Facebook objave Dino koji je nosio kravatu s malim znakom Hajduka.

Dino Rađa Facebook
Viktorija i Rađa na ceremoniji

Bivša Miss Dalmacije i popularni košarkaš 2003. su postali roditelji sina Roka, a 2008. i sina Nike. I Dinin sin, 20-godišnji Duje, koji je rođen je u njegovu prvom braku, bio je na svečanoj dodjeli.

Obitelj Rađu nakon prestižne nagrade čekaju velike promjene, jer kako su najavili, sele u metropolu. Odluku su donijeli ponajviše zbog poslovnih obaveza poznatog Splićanina koji obnaša dužnost predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu. No, oni sada slave, njihovi osmijesi govore više od riječi, a prestižni izlet pamtit će do kraja života.

Novi član košarkaške kuće slavnih uspio je na svečanoj dodjeli rasplakati cijelu svoju obitelj i prijatelje svojim emotivnim govorom, dok je Viktorija podijelila kako je modna obitelj izgledala u na crvenom tepihu.

Linker
24. travanj 2024 16:20