Getty Images
til, kristali i perje...

Vjenčanica za crveni tepih: Penelope Cruz prošetala u haljini koja izgleda kao san snova svake mladenke

Prepoznatljivo holivudsko ime zvijezda je novog trilera 'Wasp Network' čija se premijera održala na Venecijanskom filmskom festivalu. Za tu prigodu, glumica se potrudila ostaviti utisak, i u tome je uspjela.

Španjolska glumica Penelope Cruz (45) na premijeri filma 'Wasp Network' je bila glavna zvijezda u bijeloj haljini od tila. Glumica je uskočila u haljinu luksuznog londonskog brenda Ralph & Russo, iz njihove Couture kolekcije za jesen 2019. godine.

Bijela haljina nalik na vjenčanicu izgleda kao san mnogih djevojaka za poseban dan. Donji dio ukrašen je bogatim tilom, a gornji dio istaknuo je njezin struk i krase ga kristali i perje te spušteni rukavi, također rađeni od tila. Kosu je skupila u opuštenu punđu i usne naglasila crvenim ružom te tako ukrala pažnju na crvenom tepihu.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 01: Penelope Cruz walks the red carpet ahead of the
Getty Images

Ralph & Russo posljednjih je godina sve omiljeniji modni brend, a čest je izbor i vojvotkinja Kate Middleton i Meghan Markle. Otkako je stigla u Veneciju, Penelope Cruz već je jednom zasjala u haljini ovog luksuznog brenda. Mini haljina A-kroja i dugih rukava u tirkizno-plavoj boji također je ukrašena kristalićima te je uz srebrne sandale izgledala profinjeno i elegantno.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 01:  Penelope Cruz, wearing Atelier Swarovski, attends
Getty Images

Top 10: Filmovi s venecijanskog filmskog festivala koje dodajemo na listu gledanja

Linker
17. travanj 2024 13:01