Profimedia, Backgrid USA
BEZ ODREĐENOG DRESS CODEA

Vjenčao se jedan od najpoznatijih dizajnera: Pogledajte što su slavne manekenke odjenule

Vjenčanje slavnog dizajnera Marca Jacobsa i njegovog partnera Chara Defrancesca u New Yorku nisu propustile brojne manekenke, a među uzvanicima bila je i urednica američkog izdanja magazina Vogue koja je jedina ostala pri klasičnom modnom odabiru za svadbeno slavlje.

Bez mnogo pravila kada su modne kombinacije u pitanju, u subotu su u New Yorku dizajner Marc i njegov partner Char proslavili svoj vjenčani dan sa svojim brojnim prijateljima. Nakon četiri godine veze i godinu dana nakon zaruka, slavni je modni dizajner uplovio u bračnu luku i priredio veliko svadbeno slavlje, a od svojih uzvanika nije imao prohtjeva i dress code je bio prepušten svakome na izbor. Upravo zahvaljujući tome, nije nedostajalo različitih outfita - od klasičnih, elegantnih haljina, do izazovnih jarkih kreacija, a poprilično popularan odabir bilo je odijelo.

Dizajner Marc Jacobs stigao je u odijelu koje je sam dizajnirao s torbicom Chanel pod rukom, dok je njegov suprug nosio zeleni baršunasti smoking.

New York, NY  - Marc Jacobs arriving with his husband for his wedding party in NYC. The couple match in green suits and share a kiss in front of the cameras.

Pictured: Marc Jacobs



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 424779349, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Marc Jacobs sa suprugom

Među prvima je stigla bivša manekenka Kate Moss s kćeri Lilom Grace Hack koja ju je zasjenila u zlatnoj mini haljini, dok je njezina kolegica Naomi Campbell nosila uski top, hlače s visokim strukom i proziran plašt. Manekenka Bella Hadid odabrala je potpuno crni outfit, dok je njezina sestra Gigi zablistala u vintage kombinaciji - nosila je odijelo s trapez hlačama, prozirni body i sve začinila fedora šeširom. U odijelu, ali onom predimenzioniranom, blistala je i Kaia Gerber, dok je pjevačica Rita Ora privlačila poglede u haljini zanimljivog printa i choker ogrlici koja je dijamantima prekrivala cijeli vrat.

Linker
19. travanj 2024 19:05