Maja Bajamić na zagrebačkom špici
 Maja Jurović
oprez, stiže maja!

Vladarica špice: Hrvatska Beyonce u pripijenim trapericama i hit ogrtaču zaustavlja poglede

Mladu Splićanku Maju mnogi će pamtiti po izvedbi pjesme 'Listen' u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je odlično odlumila slavnu Beyonce. Strastvena plesačica i pjevačica Maja Bajamić na zagrebačkoj špici je odjenula dva modna hita: jedan je trendi još od proljeća, a drugi se vratio iz davnih devedesetih.

25-godišnja Dalmatinka, Maja Bajamić, kad god osvane na splitskoj rivi ili zagrebačkoj špici plijeni pažnju. Za nju bira uvijek udobne komade koji u svojoj jednostavnosti ističu njezinu prirodnu atraktivnost.

Osim što baterije puni putujući južnim krajevima, u hrvatskoj metropoli zatekli smo je kod skulpture prizemljenog Sunca kipara Ivana Kožarića u Bogovićevoj ulici.

Iako je zahladilo, pjevačica odbija odreći se ovogodišnjem hita - kimona koji je postao hit sezone još u proljeće. U centru Zagreba snimljena je u jednostavnoj, ali odvažnoj kombinaciji s pripijenim trapericama koje su istaknule lijepu figuru pjevačice. Ona je više puta izjavila da su fitness i briga o tijelu i zdravlju iznimno važan aspekt njezinog života.

Maja Jurović
Maja Bajamić na zagrebačkom špici

Lagani kimono osvježenje je svake garderobe. Najpoželjniji komad sezone ima moć da podigne svaku kombinaciju, čak i onu najjednostavniju koju je izabrala Maja, a sastoji se od traperica, majice i tenisica. Dugi crveni kimono seže joj do sredine lista i dodatno je izdužuje, a odličan je za dnevni, ali i elegantni večerni look.

Torbica oko struka vratila se iz devedesetih ove sezone, a svi su je ozbiljno prihvatili tek kad su je lansirale ozbiljne modne kuće kao što su Chanel, Balenciaga i Moschino.

Spica / Zagreb 29.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Maja Bajamic
Maja Jurović
Maja Bajamić na zagrebačkoj špici

Šira publika je Maju Bajamić imala prilike upoznati u posljednjoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznatu', gdje je odnijela zasluženu pobjedu, a glazbenica ima talenta za dobru fotografiju.

'Za dobar selfie najvažnije je svijetlo, a ja sam se sama naučila kako ga podesiti. Nakon fotkanja ne koristim filtere već samo podesim tonove i fotka je spremna za objavu. I inače bi svima preporučila da ne gube vrijeme na filtere i obradu slika već da radije vježbaju pa će biti zadovoljni onim što su snimili i neće trebati sužavati bokove i 'peglati' kritične dijelove tijela', rekla je jednom prilikom Maja.

Linker
25. travanj 2024 11:18