NEZAOBILAZNE ŠLJOKICE

Za male prinčeve i princeze: Najslađe kombinacije za trendi blagdane

Stiglo je vrijeme blagdana, a s njime i mnoštvo zabava i druženja. Prosinac je idealan za glamuroznije kombinacije i poigravanje s nezaobilaznim šljokicama, ali ne samo kada su odrasli u pitanju.

Reserved i ove sezone donosi neodoljivu dječju božićnu kolekciju za prave male šarmere. Kombinirajući pletiva, kraljevsku plavu boju i ''blagdansku'' crvenu te, naravno, neizbježne šljokice, kolekcija donosi pravu feštu za curice i dečke.

Djevojčice će postati male princeze u haljinicama s detaljima od tila i čipke, a neizostavni su i modni trendovi sa svjetskih pista poput kariranog uzorka i životinjskih motiva.

Kao šećer na kraju, svaka mala rokerica će svoj look upotpuniti kožnom jaknicom u srebrnoj boji ili neodoljivim jaknicama od pliša s izvezenim detaljima od šljokica. A kakav je to styling bez modnih detalja? Ako pitate Reserved, sve što još treba je preslatka torbica s motivom zeca koju će poželjeti i mame!

Dečki su ove sezone vrlo elegantni u kariranim košuljama i platnenim hlačama, a sve mogu zaokružiti sakoima i udobnim platnenim džemperima.

Mali prinčevi mogu svoje kombinacije upotpuniti i leptir-mašnama ili kravatom i vječnim trapericama. Blagdani su vrijeme veselja i razigranosti, a svi ovi komadi se mogu nositi i u svakodnevnim prigodama. Uživajte sa svojim klincima i sretni blagdani!

Linker
24. travanj 2024 14:25