Viktor Drago
Nema sumnje

Za nju je vrijeme stalo: Viktorija Rađa sve je senzualnija, a svatko bi poželio njezin hit badić

Bivša Miss Dalmacije, Viktorija Rađa u jednodijelnom badiću izgleda odlično, a osim što uskoro stiže u metropolu, ovo ljeto uživa punim plućima.

Upravo Viktoriju Rađu je domaća dizajnerica Matija Vuica izabrala kao zaštitno lice svoje nove kolekcije koja je inspirirana bajkama, pa je dvorac Trakošćan poslužio kao idlična kulisa za održavanje revije gdje je Viktorija nedavno zablistala. Prošle su 23 godine otkako je Viktorija Rađa ponijela titulu Miss Dalmacije i prve pratilje Miss Hrvatske, no njezina savršena figura dopušta joj da može lako uskočiti u bikini sezone.

Viktorija uspješno balansira posao i obitelj, a susret sa suprugom Dinom bio je fatalan. 20. kolovoza 2001. par je izmijenio zavjete pred svojim najbližima na jahti koja je bila usidrena kod Korčule, a proslavili su ulazak u brak tako da su poslije skočili u more.

Bivša Miss Dalmacije i popularni košarkaš 2003. su postali roditelji sina Roka, a 2008. i sina Nike. Obitelj Rađu ove godine čekaju velike promjene, jer kako su najavili, početkom rujna se sele u metropolu. Odluku su donijeli ponajviše zbog poslovnih obaveza poznatog Splićanina koji obnaša dužnost predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

Split, 111214.
Veceras je u restoranu Veslackog kluba Gusar svoju novu knjigu pod nazivom Bestfeller predstavio popularni radijski voditelj Damir Duplancic Duple.
Na fotografiji: Viktorija i Dino Radja.
Foto: Mario Todoric / CROPIX
CROPIX/ Mario Todorić

'Smatram da bi svatko trebao odnos do kojeg mu je stalo graditi prema krilatici – ne radi nešto što ne bi želio da netko drugi radi tebi. Važno je da si ljudi daju slobodu u smislu poštivanja svačije individualnosti. Danas je najlakše razvesti se', rekla je mudro prošle godine.

Viktor Drago


Viktor Drago


Foto: Mario Poje & Damira Kalajžić
Viktorija Rađa


Viktor Drago

Linker
16. travanj 2024 02:35