Izabela Kovačić
 Instagram
Hit cipele

Za noć i dan: Poznate Hrvatice uskočile u gležnjače koje idu uz svaki outfit

Uz omiljene traperice, ali i haljine, i ove se sezone nose gležnjače - robusne, ali tako osmišljen da mogu izgledati i buntovno, i skupo, i elegantno - u isto vrijeme.

Blogerica i priznata influencerica Ella Dvornik jedva je dočekala obuti svoje gležnjače iz kojih se neće skidati ove sezone. Riječ je o crnim gležnjačama Guess sa zlatnim detaljima, a cijena im je 1200 kuna.

instagram


promo


Andrea Andrassy osim što si je pribavila udobne gležnjače Givenchy za obilazak advent kućice na zagrebačkoj špici uživa ove sezone u udobnoj fotelji RTL-ovog showa 'Zvijezde'. Cijena njezinih omiljenih bajkerskih čizmica je sedam tisuća kuna, a mnogi su zbog paprene cijene kupili njihove jeftiinije kopije.

Mytheresa.com/promo

Još kad temperature nisu bile blizu nule, iste gležnjače furale su Jelena Rozga, Nevena Rendeli i Izabel Kovačić. Riječ je o gležnjačama iz kolekcije francuske modne kuće Chloé čija cijena iznosi 8090 kuna. Atraktivna pjevačica i supruga nogometaša vjerne su crnoj verziji, a u smeđoj varijanti furala ih je i Nevena Rendeli.

mytheresa/promo

Instagram
Jelena Rozga


Instagram
Izabela Kovačić

Bivša TV voditeljica Monika Kravić nosi bijele gležnjače koje neodoljivo podsjećaju na Louis Vuitton inačicu čija je cijena 8500 kuna, a crnim bakandžama koje su se furale u devedesetima vjerna je i pjevačica Franka Batelić koja obožava, nosi ih od proljeća do zime, a kad ide na sastanke ili ispite uvijek fura svoje sretne čizmice.

promo

John Pavlish


instagram/Damir Kedžo

Zagreb, 140418.
Zagrepcanke i Zagrepcani koriste lijep i suncan dan na Trgu Petra Preradovica za druzenje na suncu uz pice i dobro drustvo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Linker
24. travanj 2024 18:59