Instagram
nema zime

Za Sandru Perković još je ljeto: Zaljubila se u kupaće kostime novosadske dizajnerice, ali nas su osvojile čizme

I dok je u dijelovima Hrvatske danas pao snijeg, naša najbolja atletičarka uživa u sunčanim danima i umjesto mnogih slojeva tople odjeće nosi samo - kupaći kostim.

Fotografijom s plaže u Bolu na otoku Braču Sandra Perković mnoge je podsjetila na sunčane i tople dane koji su daleko iza nas, ali mnogi su primijetili i njezin jednodijelni kupaći kostim posebnog crno-bijelog uzorka.

Najbolja bacačica diska pronašla je svoje ljetne favorite u kolekciji novosadske dizajnerice Nine Karlavaris: osim jednodijelnog, Sandra je pronašla i svoje dvodijelne favorite pa je za ljetovanje opremljena bijelim kupaćim kostimom s volanima, ali i ružičastim s mašnama.

Dizajnerica Nina Karlavaris se nakon studija grafičkog dizajna u Firenci vratila u Srbiju i pokrenula svoj posao. Najprije je ponudila kupaće kostime oko kojih se uvijek trudila da budu jedinstvenog dizajna, a sada se, nakon dugog niza godina "plivanja" u morskim odjevnim komadima, odvažila i ponudila nešto potpuno suprotno.

U njezinoj kolekciji čizama prevladavaju nabrani modeli i oni na vezanje, a osim nježnih nijansi, u ponudi je i pravi hit ove jeseni - model sa zmijskim uzorkom.

Linker
20. travanj 2024 07:01