Profimedia, Backgrid UK
na turneji

Zbog Max Marine haljine i kultnih cipela Melania Trump je opet bila nenadmašna

Najpoznatija Slovenka na svijetu, prva dama Amerike Melania Trump, sve napadnije pokazuje svoju humanitarnu crtu - iza nje je turneja na kojoj je promovirala svoju inicijativu 'Be Best' kojoj je cilj pomoći djeci. Posljednji modni iskorak na turneji opet je dobio samo pohvale.

Prva američka dama, 48-godišnja dizajnerica nakita i bivša manekenka Melania Trump, u sklopu svoje 'Be Best' turneje žustro je ukazivala na probleme zloupotrebe droge i alkohola među mladima, a za govornicom u Las Vegasu nije propustila izjaviti i da politika koju vodi njezin suprug Donald Trump veliku pozornost pridaje tom vrlo izraženom problemu u SAD-u.

Za ovakvu je ozbiljnu priliku imala i vrlo ozbiljan stajling - nosila je damsku tamnoplavu haljinu, dugih rukava i zakopčanu visoko uz vrat te dužine tik do ispod koljena. Svaku monotoniju haljine diskretno je razbio remen sa zlatnom kopčom, a ova sofisticirana kreacija dolazi iz modne kuće Max Mara.

Outfit su odlično upotpunile stiletto štikle na vrlo visoku i tanku potpeticu, također tamnomodre, no s vrlo uočljivim crvenim potplatom koji ne ostavlja nedoumice o kojem je slavnom postolarskom potpisu riječ - jedan je Christian Louboutin!

Las Vegas, NV  - First Lady Melanie Trump holds a Las Vegas Town Hall meeting on the Opioid Crisis as part of her
Profimedia, Backgrid USA

Las Vegas, NV  - First Lady Melanie Trump holds a Las Vegas Town Hall meeting on the Opioid Crisis as part of her
Profimedia, Backgrid USA

BGUK_1508666 - Las Vegas, Neva  - Melania Trump promotes her
Profimedia, Backgrid UK

Haljina kakvu nosi Melania košta 940 dolara odnosno oko 6200 kuna:

Max Mara

Linker
23. travanj 2024 13:11