Nikolina Lacković
 Maja Jurović / Hanza Media
Odvažna

Zbog ovoga se u nju piljilo: Nikolina Lacković poput divlje mačke na špici

Iako ju ne vidimo često na zagrebačkoj špici – jer sa suprugom rukometašem Blaženkom Lackovićem živi u Njemačkoj – svaka njezina pojava privlači pozornost.

A za to su zaslužne ponajviše njezine odmjerene modne kombinacije. Stilistica i šoping asistentica Nikolina Lacković (35) poznata je po odličnom stilu, a i ljubavi prema modnim dizajnerima od kojih se ističu Stella McCartney, Isabel Marant, Valentino i Mary Katrantzou. Upravo od dizajnerskih komada, koje kupuje u Njemačkoj i na online dućanima, diplomirana ekonomistica bez puno truda slaže kombinacije koje "lajkaju" domaće i strane trendseterice na njezinom Instagramu.

"Pokazalo se da što manje vremena razmišljam, to je rezultat bolji." otkrila je prije nekoliko godina za magazin Gloria. "Nisam od onih koji slijepo prate trendove, smatram da svatko treba izabrati ono što mu najbolje pristaje, a ne ono što je in. Idealno je ako vam trend idealno pristaje." A to je pokazala i u Zagrebu, kojeg je posjetila nakon odmora u Zadru, Novalji, Split i Trogiru.

Spica / Zagreb 19.08.2017. / foto: Maja Jurovic / Nikolina Lackovic
Maja Jurović / Hanza Media
Nikolina Lacković

Spica / Zagreb 19.08.2017. / foto: Maja Jurovic / Nikolina Lackovic
Maja Jurović / Hanza Media
Nikolina Lacković

Na špici se pojavila u svilenoj suknji s divljim printom danskog brenda Ganni, čiji se komadi odnedavno mogu kupiti i u zagrebačkom concept dućanu Garderoba. Leopard suknju midi dužine isfurala je sa "sportskim" komadima – bijelim tenisicama talijanske marke Golden Goose te t-shirtom nizozemskog brenda Zoe Karssen, čiju odjeću nose Kate Moss i Beyoncé. Uz ležeran outfit odabrala je elegantnu torbicu crvene boje – klasični prošiveni model 2.55 francuske kuće Chanel.

mytheresa.com
Suknja danskog brenda Ganni Dufort (349 eur)

goldengoose.com
Bijele tenisice Golden Goose

Linker
15. travanj 2024 04:26