Bojan Zibar

Ivana Delač prvi izlazak nakon razvoda

Bojan Zibar

Ivana Delač prvi izlazak nakon razvoda

Spremna za novi početak

Život ide dalje: Ivana Delač trudi se zadržati osmijeh nakon objave o razvodu

Ljupka Gojić Mikić, Branka Krstulović, Daniela Trbović, Kristina Bradač, Marija Borić, Renata Sopek, Ivana Ergić, Kristina Burja, Ivana Delač, Kristina Krepela, Anamarija Vrdoljak, Katarina Baban te brojna druga poznata lica uživala su u četvrtak nevečer na zagrebačkoj premijeru duhovitog i napetog trilera 'Slatka mala tajna'

Trés chic večer u popularnom zagrebačkom kinu  Kaptol Boutique Cinema, bio je hit destinacija za provod mnogih poznatih dama. Bivšoj misici, a danas PR stručnjakinji Ivani Delač bio je to prvi javni izlazak nakon objave, prije nekoliko dana, da je njezinom 12-godišnjem braku s poduzetnikoim Ivicom Đolom došao kraj.

Osim Ivane, brojne komplimente na račun svog outfita dobila je u izlasku u kino još jedna bivša misica: direktorica marketinga Blitz-Cinestar Branka Krstulović (43) uz usku sivu suknju s našivenim volanom, kombinirala je pismo torbicu i bijele sandale s visokim potpeticama. Ogrnula se i malom jeans jaknom i tako svom outfitu dala pravi mladenački đir.

 

Bojan Zibar

Ivana Delač prvi izlazak nakon razvoda

Bojan Zibar

Branka Krstulović


Jeans jaknu obožavaju svi, najprije su se nosile oversize, u devedesetim postaju uže i kraće, u nultima su male i strukirane,  a kasnije su najtraženije one izlizane, a upravo taj model fura Branka. It-cure poput Hailey Baldwin, Rihanne, Rite Ore, Kaie Gerber i Emily Ratajkowski, a to zna i ova majka trojice sinova koja je bila i svojevrsna domaćica večeri.

Danijela Trbović, Katarina Baban, Marija Bišćan, Renata Sopek i Ljupka Gojić također su se isticale istančanim modnim ukusom:

Bojan Ziban

Trbović na premijeri

Bojan Zibar

Poznata glumica u minici


Bojan Zibar

Djevojke u izlasku Damira Katarina Miličević i Marija Bišćan

Bojan Zibar

Renata Sopek na premijeru

Bojan Ziber

Nakon premijere je nastupao glazbenik Vlaho Arbulić, a potom sve je sve posjetitelje rasplesao DJ Ozren Kanceljak.