PETAR SANTINI
pomama za tenisicama

Zlata Mück uz ljetnu haljinu nosila Startasice s moćnom porukom

Radijsku i televizijsku voditeljicu dugo nismo vidjeli jer se prošlih godinu dana u potpunosti posvetila svojem drugom sinu, a nakon povratka s porodiljnog nije odoljela niti vrelim ritmovima daleke Kube na koje je zaplesala u tenisicama sa snažnom porukom.

Zlata Mück Sušec (35), voditeljica na HRT-u i Anteni Zagreb prije tjedan dana vratila se u radijski eter nakon isteka porodiljnog dopusta. Sa suprugom Sašom Sušecom (38), sportskim komentatorom na RTL Televiziji, ima petogodišnjeg sinčića Tina, a u lipnju prošle godine u obitelj im je stigao još jedan dječak. Naoružana osmijehom i haljinom s volanom koja otkriva njezina ramena Zlata je za ples na kubanske ritmove izabrala novi model Startasice imena Lily.

--> Nove Borovo Startasice s humanitarom pričom: Predstavljen projekt koji pomaže zlostavljanim ženama

PETAR SANTINI

Tenisice su izrađene ručno od prirodnih materijala, oslikane su šarenim printom i umjetničkim slikama te ih krasi ružičasti potplat, a na vezicama nose slogan natpis "Respect us", što je slogan projekta "Lily".

Zlata je na partyju na zagrebačkom Zrinjevcu zaplesala na latino ritmove i to u društvu drugih poznatih kao što su Luka Bulić, Ana Mišćević, Mirna Savić, Tina Walme i brojni drugi.

PETAR SANTINI

Domagoj Blažević i Petar Santini

PETAR SANTINI

Kulminacija ove vruće kubansko – zagrebačke lipanjske večeri bio je trenutak kada se na pozornicu popeo Cubismo, naša najpoznatija latino skupina. Havana Momento Mojito najavljuje najležernije i najslađe godišnje doba – ljeto, a i sam sadrži sjajnu kombinaciju svih ljetnih faktora koje toliko volimo: bezbrižnost, ples, smijeh, veselje, druženje s ekipom, finu klopu i naravno, po mnogima neizostavni ljetni koktel.

Domagoj Blažević

Domagoj Blažević i Petar Santini

Domagoj Blažević i Petar Santini

Linker
17. travanj 2024 11:30