Mario Poje/Tonći ČerinaAmanda Edwards/WireImage
lei lou

Lejla u Zagrebu, slavna glumica na Oscarima: Haljine domaće dizajnerice osvajaju svijet

Aleksandra Dojčinović ovih dana ima više razloga za slavlje. Osim što je njezinu haljinu na partyju nakon Oscara nosila američka pjevačica i glumica, u Splitu i Zagrebu predstavila je svoju novu kolekciju koju su pogledale poznate dame

Poznata glumica i pjevačica Katharine McPhee (33) koja je karijeru započela nastupom u "Američkom idolu", pojavila se na partiju britanskog glazbenika u haljini Leonie iz nove kolekcije Aleksandre Dojčinović.

Stilistica Monica Rose izabrala je haljinu iz Lei Lou kolekcije proljeće i ljeto koja je tek stigla u prodaju i time je američko tržište upoznala s novim kreacijama naše dizajnerice.


WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 04:  Actress Katharine McPhee arrives at the 26th Annual Elton John AIDS Foundation's Academy Awards Viewing Party on March 4, 2018 in West Hollywood, California.  (Photo by Amanda Edwards/WireImage)
WireImage
Glumica oduševila svečanom haljinom

Nova kolekcija inače odiše istinskim romantičarskim duhom, a njome se protežu i suptilni utjecaji 80-ih, modne dekade koja ponovno osvaja ormare trendseterica. Glamurozne haljine koje je Aleksandra nedavno predstavila zaokružile su desetu obljetnicu njena bivanja na hrvatskoj modnoj sceni, a cijela kolekcija obiluje profinjenom čipkom, bajkovitim tilom, svjetlucavim ljuskicama, resama, perlama i štrasom, dok sami krojevi naglasak stavljaju na struk, kao i ramena puna volumena.


Haljine brenda Lei Lou nose brojne domaće, ali i strane zvijezde. Popis je podugačak, no među njima su i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković, pjevačice Maja Šuput i Severina, te glumice Penny iz 'Teorije velikog praska', a sada se na listu stavila i atraktivna Katharine.

Debitantski album koji je izdala 2007. vrlo brzo se uglavio na drugo mjesto Billboardovih 200, a osim po pjesmama poznata je i po glumačkim ulogama. Pojavila se u sporednim ulogama u filmovima i serijama, poput mjuzikla "Smash" i serije "Škorpion".

Aleksandra Dojčinović ovih dana ima više razloga za slavlje. Osim što je njezinu haljinu na partyju nakon Oscara nosila američka pjevačica i glumica, u Splitu i Zagrebu predstavila je svoju novu kolekciju koju su pogledale poznate dame poput Ecije Ojdanić, Lejle Filipović i Antonije Stupar Jurkin...

Mario Poje/Tonći Čerina
Mario Poje/Tonći Čerina
Mario Poje/Tonći Čerina

Linker
19. travanj 2024 09:36