Sandra Perković
 Instagram / Instagram
Top outfit

Modnom kombinacijom zaustavlja promet: Sandra Perković ima hlače za poželjeti

Pjesma Zdravka Čolića 'Pusti, pusti modu' mogla bi biti hit pjesma sportašice Sandre Perković čija nova modna kombinacija zaslužuje čistu peticu iz zalaganja.

Olimpijska pobjednica Sandra Perković veseli se vikendu, a za to smo saznali nakon što je objavila fotografiju na Instagramu gdje u potpisu slavi petak.

Odjevena u hlače na crtu koje su visokog struka i do gležnja, Sandra izgleda spremna za sve što je isplanirala u rasporedu za vikend. Salonke dodatno zaokružuju stajling, a bijela dolčevita cijeloj kombinaciji daje dašak klasike koji nikada ne izlazi iz mode.

'Svakoj ženi laskaju komplimenti, no ja sam bila samosvjesna i s deset kilograma više. Osim toga, nisam tijelo preoblikovala zbog ljepote, nego kako bih bila u top formi za Olimpijadu u Tokiju 2020. Tajna moje vitkije linije je u novom režimu prehrane: jedem češće, ali manje obroke. Dobro je što se ničega ne moram odricati, čak ni meni omiljene štrudle s višnjama', rekla je nedavno za Gloriju.

Zagreb, 280418. 
Stadion Mladosti.
Presica Sandre Perkovic uoci odlaska u Dohu, gdje se odrzava prvi miting Dijamantne lige 2018.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX

Hlače marke Ava dizajnerice Aleksandre Dojčinović su joj dodatno izdužile noge, a njezin outfit je odličan za sve prigode - od večernjeg izlaska do dnevnog druženja s prijateljima, a ako joj slučajno uleti iznenadni poslovni sastanak i to može odraditi. Cijena hlača je 899 kuna, a postoje i u plavoj boji.

LeiLou/promo
Hlače Ava

Linker
19. travanj 2024 17:56