Chiara Ferragni
Čista petica za buduću mamu

Najbolje odjevena trudnica ponovno dobiva peticu za stil

Popularna Talijanka Chiara Ferragni uživa u prvim danima trudnoće

Jedna od najpopularnijih svjetskih blogerica, Talijanka Chiara Ferragni proslavila se modnim blogom "The Blonde Salad", a zahvaljujući velikoj čitanosti, danas se može pohvaliti zavidnim bogatstvom i ugovorima s brojnim slavnim kućama za koje dizajnira limitirane kolekcije.

30-godišnja Chiara i njezin zaručnik, talijanski reper Federico Leonardo Lucia, poznatiji kao Fedez, ovih se dana pripremaju za najvažniji zadatak u životu - dolazak prve bebice.

Da je trudna, blogerica je objavila krajem rujna ove godine, a premda se trudnički trbuščić tek nazire, obožavateljice diljem svijeta željno iščekuju svaku novu fotografiju plavokose poduzetnice, kako bi vidjele kakvu će trudničku odjeću izabrati ova modna ikona.

Prve fotografije pokazuju da ni u ovom 'modnom zadatku' Chiara nije razočarala, dapače, njezin trudnički stil lišen je pretencioznih kombinacija i sasvim jednostavan za kopiranje.

Blogerica u ovim lijepim trenucima bira udobne široke veste i majice dugih rukava, a kombinira ih s trapericama boyfriend kroja, efektnim tajicama ili omiljenim minicama, uz dodatak obaveznih motorističkih gležnjača.

Čak i kada oblači trenirku, Chiara izgleda dotjerano, zahvaljujući decentnim detaljima i udobnim komadima poput kardigana ukrašenog krznom, bundice ili jakne s velikom kapuljačom.

Popularna trudnica izbjegava tamne i tmurne nijanse - njezina trudnička garderoba veselih je i živih boja kako bi izbjegla modnu rutinu.

Za svečane prigode poput prisustvovanja otvaranju Swarovski dućana u Milanu, iskočila je iz pulovera i trenirke te odabrala crvenu maxi haljinu i dugački crni kaput koji je vizualno izduljio figuru.

Chiara Ferragni guest at the swarovski shop in Milan
<P>

<B>Ref: SPL1631580  031217  </B><BR/>
Picture by: Accursio Lota / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Accursio Lota / Splash News
Chiara Ferragni

Tko zna, zna!

Linker
25. travanj 2024 07:12