Press foto
Oda devedesetima

Nekadašnji i sadašnji supermodeli odali počast Gianniju Versaceu u atraktivnoj kampanji

Uz Naomi i Lindu, u kampanji se pojavljuju Gisele, Gigi, Kaia i druga lijepa lica

Kad je 1997. godine dizajnera Giannija Versacea na vrhuncu slave usmrtio poremećeni masovni ubojica, svijet mode bio je u šoku.

Slavni dizajner zgrnuo je bogatstvo kreirajući odjeću za odvažne i seksi žene, a svoje je modele u kampanjama i na revijama predstavljao na tijelima najpopularnijih manekenki koje je okupio u 'vojsku' supermodela.

Press Foto

Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington, Linda Evangelista i Helena Christensen samo su neke od miljenica slavnog dizajnera čije je carstvo nakon smrti, naslijedila vjerna sestra Donatella.

Press foto

Donatella je na reviji brenda Versace za proljeće/ljeto 2018. godine odlučila ponovno okupiti supermodele devedesetih, i tako odati počast svom bratu, a na snimanju kampanje za spomenutu kolekciju, otišla je i korak dalje pa je uz legendarne manekenke koje su sada u četrdesetima, na snimanje pozvala i aktualne supermodele i nove manekenske nade.

Press Foto

Tako su svoje mjesto u kolekciji, uz Naomi Campbell, Christy Turlington i Lindu Evangelistu, svoje mjesto dobile i Gisele Bündchen, Raquel Zimmerman, Natalia Vodianova i Irina Shayk te mlada lica Gigi Hadid i Kaia Gerber.

Press Foto

Fantastične fotografije koje se pozivaju na kampanje kuće Versace iz 90-ih snimio je Steven Meisel, a u cijelosti će izaći 18.12.2017. godine.

Linker
20. travanj 2024 01:58