Profimedia, Splash - aktivní
NE PUŠTA MODU

Nevjerojatna je: Victoria Beckham i na plažu s klincima došla u štiklama

Bivša članica grupe Spice Girls jednom je izjavila da bez vrtoglavo visokih potpetica ne može ni razmišljati i teško ćemo je vidjeti u ravnim cipelama. Nosi ih u šopingu, na odmoru i u šetnji sa sinovima pa čak i na pješčanoj plaži.

Priznata britanska dizajnerica Victoria Beckham (44) trenutačno s obitelji odmara u Australiji gdje se njezin suprug David Beckham već iskazao kao ambasador manifestacije koje je osmislio princ Harry - Invictus Games. Nakon što je jedan od najpopularnijih britanskih nogometaša u prime timeu priznao da mu je 19-godišnji brak s Victorijom težak i izazovan, dizajnerica i bivši nogometaš zajedničkim putovanjem žele poručiti da obitelj uvijek stavljaju na prvo mjesto svojih prioriteta. Svoje krize jedan od najpopularniji parova svijeta do sada su uspješno prebrodili, a tako se nadaju da će biti i dalje.

Vlasnica prestižnog modnog carstva na zasluženom odmoru sjedila je na pješčanoj plaži u crvenim štiklama, bijeloj majici i nonšalantno podvrnutim trapericama i promatrala svoju djecu Romea (16) i Harper Seven (7) sa sigurne udaljenosti.

EXCLUSIVE: *PREMIUM EXCLUSIVE* 

Victoria Beckham heads to Manly beach in Sydney with her youngest children, Harper and Cruz.
Victoria was assisted by their Aussie blonde nanny, who happily played in the ocean with the kids and enjoyed the surf & sunshine. 
Victoria, who remained dressed in her stylish outfit, spectated from a distance, as she sat on the beach promenade with a male companion.
David Beckham missed out on the family fun, due to his commitments with Prince Harry's Invictus Games.

Pictured: Victoria Beckham, Image: 393044148, License: Rights-managed, Restrictions: -AUS, -NZL, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash - aktivní
Profimedia, Splash - aktivní


Poznata brineta, brigu o njima prepustila je dadilji, a jednostavnu modnu kombinaciju podigla je crvenom torbicom i kariranim štiklama u istoj nijansi, dok je stajling upotpunila zlatnim satom i svojim zaštitnim znakom - velikim sunčanim naočalama.

Victoria dobro zna da je manje više, pa je i njezin make up bio najjednostavniji, nosila je nježni ruž i rumenilo, a nije marila što joj je vjetar pokvario frizuru, nego je mobitelom hvatala igru svoje djece.

Iako je nedavno izjavila da joj je posao dizajnerice njezino peto dijete, pokazala je svima da se itekako može isključiti od posla kako bi vrijeme provela s obitelji, ali je pokazala da ni na plaži ne izlazi iz štikli jer dobro zna da je uvijek pod povećalom.

Linker
20. travanj 2024 06:26