Instagram
Damski chic

Novi badić Renate Sopek je pun pogodak!

Renata Sopek ovih dana uživa na plažama poluotoka Pelješca, a usidrila se u mjestašcu Orebić. Ne, nismo brojali njezine badiće ovog ljeta, ali nema samo jedan, ni dva. Reći ćemo samo: svi joj pristaju kao da su krojeni samo za nju.

Atraktivna 38-godišnja voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek žari i pali po Pelješcu, a ono čime najviše golica svoje pratitelje na društvenim mrežama je njezin izgled u badiću. Sa sobom je ponijela i trendi napuhanca - luftić u obliku labuda, i to zlatnog!

Prije Pelješca, Renata se pohvalila sunčanjem na bijelom napuhanom jednorogu u Šimunima na otoku Pagu, a početkom srpnja kupala se i u Vodicama.

Kako bilo, ovog ljeta pohvalila se ružičastim badićem s kričavo zelenim vrpcama, jednim opako seksi crvenim, zatim crnim s narančastim detaljima, a posljednji je vrlo zanimljiv i damski: crni, na jedno rame i velikim volanom na dekolteu. Da je njezin novi badić pun pogodak, i sama je svjesna: pokraj fotografije na kojoj pozira u svom novom kupaćem rekvizitu, na svom je Instagramu stavila heshtag: #lovemynewswimsuit (volim svoj novi kupaći kostim).

Renata Sopek na Pelješcu

Renata Sopek na Pelješcu

Renata Sopek na Pagu

Renata Sopek u Vodicama

Linker
15. travanj 2024 10:51