Samo za nju

10 predivnih kompleta donjeg rublja koje bi poželjela svaka žena

Kad su korzeti, gaćice i grudnjaci u pitanju, najbolje je držati se pravila "manje je više" i prednost dati profinjenim modelima i provjerenim bojama

Sve pripadnice ljepšeg spola na poklon vole dobiti atraktivan komplet donjeg rublja, u kojem će se osjećati elegantno i glamurozno.

Grudnjaci i gaćice popularan su izbor poklona za Valentinovo, ali muškarcima zadaju prave muke jer je teško pogoditi partneričin ukus, veličinu i omiljenu boju, a pritom odabrati komplet koji će poručiti: "Volim te baš takvu kakva jesi".

Ako par živi zajedno, muškarac bi mogao zaviriti u ormarić s donjim rubljem i doznati veličinu grudnjaka i gaćica svoje partnerice prije odlaska u shopping, a u suprotnom slučaju, najbolje je za savjet pitati diskretnu prijateljicu koja neće otkriti iznenađenje.

Lovebox

Lovebox

Pri izboru gaćica, korzeta i grudnjaka važno je obratiti pažnju na šavove i samu izradu, a ako se nađete u dvojbi, držite se provjerenog pravila "manje je više" pa izbjegavajte prenaglašenu čipku, žarke boje, vezice koje ničemu ne služe i kič detalje.

Kako bi vam olakšali muke, izabrali smo 10 atraktivnih kompleta iz online trgovine Lovebox.hr, koje bi svaka žena voljela imati u svojoj kolekciji.

Linker
18. travanj 2024 21:10