Zara
Ljubičasti komadi

3 komada u novoj Pantoneovoj boji u čast glazbenika Princea

Institut za boje Pantone predstavio je novu boju – nijansu ljubičaste – u čast glazbenika Princea.

"Love Symbol #2" tamna je ljubičasta s primjesom plave koja je inspirirana glazbenikovim klavirom marke Yamaha s kojim se trebao uputiti na posljednju turneju prije neočekivane smrti u 58. godini života. Povezanost slavnog glazbenika i ljubičaste boje traje još od 1984. godine kad je objavio pjesmu "Purple rain" (ljubičasta kiša).

-Los Angeles, CA - 4/11/1997 - Prince performs at the Pantages Theater

-PICTURED: Prince
-, Image: 282315401, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Nastup Princea 1997. godine

Pantone
Boja u čast glazbenika Princea "Love Symbol #2"

Iako će se sve nijanse tamnoljubičaste boje zavijek povezivati s njim, ova koju je predstavio Pantone koristit će se za svrhe njegovog brenda. Mistična boja oduvijek je privlačila glazbenu ikonu, iako se nikad nije saznao razlog zbog kojeg je bio toliko zaljubljen baš u tu nijansu. Također, omiljen sportski tim glazbenika, koji je preminuo prije nešto više od godinu dana, bili su Minnesota Vikingsi čiji su službeni dresovi ljubičaste boje.

Model Mame Camara walks on the runway during the Sies Marjan Fashion Show at FW17 held in New York, NY on February 12, 2017., Image: 321078456, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USAGE ONLY, all other usage only after written permission., Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Revija Sies Marjan za sezonu jesen/zima 2017/2018

Od davnih je vremena ljubičasta bila boja s kraljevskim predznakom, a njezina privlačnost, smatra se, krije se u tome što je kombinacija dviju oprečnih boja - uzbudljive crvene i umirujuće plave. Vole ju i brojni modni dizajneri pa se posljednjih mjeseci prošetala i pistama revija Marni, Sies Marjan, JW Anderson... U nastavku pogledajte 3 komada u tamnoljubičastoj boji koje možete pronaći u ponudi naših dućana.

zara.com
Sandale od baršuna Zara (449,90 kn)

massimodutti.com
Hlače Massimo Dutti (599 kn)

massimodutti.com
Pletena majica Massimo Dutti (379 kn)

Linker
15. travanj 2024 23:43