Srećko Rundić
nikad nije kasno

49 JOJ JE GODINA TEK! Vlatka Pokos: 'Za sve u životu postoji prvi put'

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Pjevačica i voditeljica, koja živi  u Kanadi, stigla je u grad podno Marjana kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. godini. Do sad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

'Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto', oduševljena je Vlatka foto sessionom na splitskom Sustipanu.

Srećko Rundić

Srebreno zlatna haljina sa zlatnim pojasom koju je Vlatka prvu odjenula odmah je privukla pozornost zbog visokog proreza, no riječ je o ženstevnom seksepilu koji pjevačica i voditeljica obožavaju. Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene – rekla je Vlatka.

Srećko Rundić

Još jedna kombinacija plijeni pozornost, a to je bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe dekolte. Od istog materijala kao i haljina s visokim prorezom Monika je dizajnirala hlače koje je iskombinirala s čipkastom plavom bluzom na jedno rame. Monika u kampanji nosi srebreno zlatnu minicu i cvjetnu košulju, koja je hit ove sezone.

Srećko Rundić

'Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela ', rekla je Monika.

Srećko Rundić

Linker
15. travanj 2024 06:38