Anja Alavanja
 Robin Pretković
bajka ispričana kroz haljine

Anja Alavanja nosi haljinu koja joj je osigurala sve poglede

Modna dizajnerica Vesna Pretković koja stoji iza brenda SPOSA u svom showroomu predstavila je najnoviju kolekciju večernjih haljina i vjenčanica. Pistom su prošetale  poznate Hrvatske manekenke, a pravo iznenađenje bila je Chanelova manekenka, Ana Marija Cajner, koja je ovom modnom događaju dala dozu prestiža i glamura.

U novoj kolekciji predstavljena je čarobna raskoš boja, uzoraka i materijala koju je poznata dizajnerica pretvorila u nesvakidašnje modele večernjih haljina i vjenčanica. ‘Inspiracija za ovu kolekciju su bile naše klijentice. Slušajući njihove želje i mišljenja uz predviđanje novih modnih trendova stvorena je TINSEL čarobna kolekcija. Dovoljno je osluškivati klijentice i uz kap kreativnosti i mašte, te naravno znanja, moguće je stvoriti nesvakidašnju kolekciju’, kazala je Vesna.

Večernje haljine pretočene su u luksuzne i glamurozne modele pastelnih boja koje privlače svojom senzualnošću i ističu ljepotu ženskog tijela. Bezvremenski til i čipka u spoju sa svjetlucavim detaljima svidjet će se svima koji žele drugačiju i modernu varijantu večernje haljine.

Neizostavan element ove kolekcije su vjenčanice koje su sve samo ne tradicionalne. Naglasak je na slobodi i odvažnosti što se vidi u krojevima koji prevladavaju, od geometrijskih i pročišćenih linija do siluete koja svaku buduću mladenku pretvara u modernu princezu. Posebna važnost pridodana je ručno ukrašavanim detaljima, posebice čipkastim aplikacijama, sedefastim ukrasima i sjajnim perlicama, dok se s druge strane pronalazi minimalizam koji je sve popularniji u svijetu vjenčanica tako da će svaka mladenka u ovoj kolekciji pronaći svoju haljinu iz snova.

Novom TINSEL kolekcijom za jesen/zimu 2019. oduševljenje nisu mogle sakriti niti poznate dame poput Sandre Bagarić, Danijele Pintarić, Antonije Šole, Anje Alavanje i Ivane Mišure.

Robin Pretković
Anja Alavanja
Robin Pretković
Vesna Sposa u društvu manekenki koje su nosile njezine haljine
Robin Pretković
Ivana Mišura, Antonija Šola, Nikolina Miletić
bajka ispričana kroz haljine

Linker
19. travanj 2024 23:34