Aimee Song Instagram
Kada hobi postane biznis

Blogerica dizajnirala kolekciju s odličnim komadima za ljeto: Neki su već rasprodani nakon samo dva dana

Modna blogerica Aimee Song ljubav prema modi i slaganju zanimljivih kombinacija uspjela je pretvoriti u posao. Nedavno je pokrenula vlastitu modnu kolekciju prepunu veselih i upečatljivih komada za nadolazeću ljetnu sezonu i to u suradnji s vodećom web modnom trgovinom.

Iako se možda tako čini, biti modnim blogerom nije toliko lako. U ovom hobiju, kojeg samo oni najuporniji i najkreativniji uspiju pretvoriti u posao, potrebno je misliti na stotinu stvari kako bi privukli čitatelje i pratitelje, a još više kako biste ih zadržali. Jedna od takvih žena je i Aimee Song koja već godinama oduševljava svojim stajlinzima na blogu "Song of Style", a sada je pokrenula i svoju modnu kolekciju.

Aimee Song Instagram

Kolekciju istoimenog naziva, Song je razvijala punih 10 godina kako bi svojim fanovima ponudila ono što ih doista zanima. "Jako sam uzbuđena što je kolekcija napokon tu. Posljednjih 10 godina pažljivo slušam i pratim što moja publika voli, znam što im se sviđa, a što ne te sam to sve konstantno imala na umu", rekla je blogerica.

Aimee Song Instagram

Song već godinama surađuje s web trgovinom Revolve pa nije dugo razmišljala gdje bi mogla prodavati svoju odjeću. "S njima sam se povezala ne samo na osobnoj, već i na poslovnoj razini pa sam shvatila da bi naša suradnja bila još bolja ako bismo razvili pravo partnerstvo", otkrila je. U prvoj kolekciji koju možete naći na službenoj Revolve stranici, nalaze se proljetno-ljetni komadi veselih boja, kao i one nešto suptilnije pastelne.

Aimee Song Instagram

Song je željela da kolekcija oslikava njezin razigran stil pa se odlučila upravo na takve haljine, nježne bluze i topiće, ali i ozbiljnije komade poput odijela koje se odlično mogu uklopiti u poslovni stil. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih komada:

Revolve
Song of Style Sako 1584,20 kuna, top 784,44 kune, kratke hlače 985,13 kuna

Revolve
Song of Style haljina s volanima 1584,20 kuna

Revolve
Song of Style kratka jakna1584,20 kuna, suknja 1051,70 kuna

Revolve
Song of Style top s printom 852,01 kuna

Revolve
Song of Style kombinezon 1517,64 kune

Revolve
Song of Style hlače, 1184,82 kune

Revolve
Song of Style top s elastičnim rukavima 985,13 kuna

Linker
17. travanj 2024 11:10