Matea Smolčić Senčar
HIT SURADNJA

Bojana Gregorić Vejzović obožava bezvremenske komade domaćeg dizajnera

U kolekciji brenda DeLight za proljeće – ljeto 2019. dominiraju pastelne boje i luksuzni materijali kao što su svila, štrikano pamučno tkanje i čipka.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović poznata je po svom profinjenom i elegantnom stilu, stoga ne čudi ova modna suradnja s domaćim brendom DeLight.

Svaki komad potpuno je posvećen ženstvenoj silueti i eleganciji te osjećaju snage i samouvjerenosti za savladavanje svih dnevnih izazove. Dašak romantike vidljiv je u bijelim haljinama obogaćenim volanima i zanimljivim detaljima, a statement odijelo ovaj put je izrađeno od crvene čipke. Mekane i prozračne tkanine garancija su udobnosti, a kvalitetna izrada garantira izdržljivost. Svečane haljine u crnoj boji izrađene su od čipke i šljokica.

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

- Ivanov rad pratim od samih njegovih početak i s velikim zadovoljstvom sam prihvatila poziv da budem dio ove prekrasne modne priče. Estetika koju DeLight stvara je i moja estetika – elegantno, ženstveno, profinjeno i nosivo godinama. Ono što je meni osobno važno je da DeLight i Ivan promišljaju i stvaraju za žene koje su u pokretu cijeli dan i čija uloga se mijenja iz sata u sat pa u odijelu možemo juriti s jednog sastanka na drugi, a u večernjim satima zablistati u elegantnoj večernjoj haljini na crvenom tepihu – komentirala je Bojana.

Matea Smolčić Senčar


Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Linker
13. travanj 2024 23:14