Stanislav Kostic
doprinos rekonstrukciji

Borboleta u akciji za obnovu čuvene katedrale Notre Dame

Tim koji stoji iza brenda nakita Borboleta odlučio je dati svoj doprinos u rekonstrukciji svjetski važne kulturne baštine, veličanstvene pariške katedrale Notre Dame koja je tragično stradala u požaru koji je buknuo u ponedjeljak predvečer.

U ponedjeljak je požar zahvatio srednjovjekovnu katedralu Notre-Dame u Parizu, jedan od najpoznatijih francuskih znamenitosti. Toranj i krov zgrade su se srušili, ali je glavna građevina spašena. U tu svrhu Borboleta je kreirala narukvicu s filigranskom izradom u srebru s pozlatom 18kt zlata, vizuala rozete pročelja Notre Dame-a, od čije će se prodaje dio sredstava donirati za obnovu čuvene katedrale.

Uz potporu Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Borboleta izlazi na tržište s ovom kolekcijom narukvica već ovaj petak, kada će modeli biti dostupni online na www.borboleta.co online shopu, a od idućeg tjedna i u dućanima među kojima su i Merci i Montaigne Market u Parizu.

Ovom akcijom Borboleta se priključila brojnim svjetskim kompanijama koje pokreću razne akcije u svrhu obnove katedrale i još jednom pokazala kako je društveno odgovorno poslovanje važan segment brenda.

Stanislav Kostic

Stanislav Kostic

Stanislav Kostic

Stanislav Kostic

Stanislav Kostic

Linker
19. travanj 2024 07:59