Kao jedini hrvatski predstavnik!

Brend Hippy Garden otvara ekskluzivnu trgovinu na novom zagrebačkom aerodromu

Hrvatski dizajn poznatog brenda Hippy Garden po prvi puta se predstavlja u ekskluzivnom prostoru novootvorene zračne luke dr.Franjo Tuđman.

Hrvatska metropola dobila je funkcionalan, moderan aerodrom a zahvaljujući vrhunskom dizajnu brenda Hippy Garden maestralna kolekcija "Frekvencija radosti" je svim turistima, putnicima i kupcima odsad na dohvat ruke. Hippy Garden je svoj urbani identitet posljednjih godina spontano transformirao te bio uzor modom povezanim aktivistima pa danas doživljava procvat koji zahvaljuje svojim brojnim vrijednim kulturnim i kreativnim inicijativama. Otvorenje ove ekskluzivne trgovine na aerodromu njegov je vrhunac jer će se naći uz bok svjetski poznatim brendovima kao što su Max Mara i Michael Kors.

Dizajnerica i inovatorica Đurđica Vorkapić kao predstavnica kreativne, održive, inovativne ekonomije poslovanja svoju strast prema modi i dobrom osjećaju povezala je s novim ciljanim konceptom koji se temelji na pristupu svakog pomno odabranog komada. U kolekciji su zastupljene izuzetno kvalitetne višefunkcionalne ruksak torbe, neodoljivi mini modeli torbi stvoreni za dnevne kombinacije te elegantne poslovne laptop torbe i remeni. Zaokruženu cjelinu upotpunile su unikatne espadrile s cvjetnim uzorkom, bomber jakne i tunike.

Linker
18. travanj 2024 18:29