Mario Poje i Tonći Čerina
VIP Shopping

Brojne poznate dame otvorile proljetnu sezonu u Zagrebu i Splitu s Aleksandrom Dojčinović

Dugoočekivana kolekcija za proljeće i ljeto, koju je dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila na velikoj samostalnoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu, ovih je dana napokon stigla u prodaju u trgovine u Zagrebu i Splitu.

Bio je to sjajan povod da se na dvije omiljene modne adrese, u zagrebačkoj Frankopanskoj i splitskoj Marmontovoj, u nekoliko dana razmaka, okupe sve Aleksandrine dugogodišnje klijentice i prijateljice. Tamo su se mogli kupiti najljepši komadi iz kolekcije koja je jesenas na reviji sve oduševila. Početak modne proljetne sezone u Zagrebu nisu propustile Antonija Stupar Jurkin, Korana Gvozdić, Marija Borić, Petra Kurtela, Žana Kožul, a u Splitu- Ana i Lucija Zaninović, Ana Čagalj te mnogi drugi.

Mario Poje
Ecija Ojdanić, Korana Gvozdić, Aleksandra Dojčinović, Petra Kurtela, Antonija Stupar Jurkin i Marija Borić

Mario Poje
Aleksandra Dojčinović i Žana Kožul

Mario Poje
Aleksandra Dojčinović i Marija Borić

Riječ je o najsenzualnijoj Lei Lou kolekciji do sada, čija su glavna okosnica kontrasti koji se provlače kroz gotovo sve komade. Haljine koje je dizajnerica pripremila za ovo proljeće zadržale su djevojačku prpošnost i izrazitu ženstvenost, s brojnim novitetima, pri čemu su Lei Lou poklonice osobito očarane haljinama od bogatih slojeva neobrađene svile, ali i onim čipkastim, koje su ovaj put dobile neke nove ukrase. Osim toga, posljednje dvije sezone Aleksandrine su torbice i haljine dobile 'točku na i' u vidu Lei Lou cipela, koje su ovo proljeće zablistale u novom ruhu, s otvorenim prstima ili petom, a izrada od luksuzne, brušene kože čini ih savršenim modnim dodatkom s hrvatskim potpisom.

Tonći Čerina
Ana i Lucija Zaninović i Aleksandra Dojčinović

Tonći Čerina
Aleksandra Dojčinović i Ana Čagalj

Linker
23. travanj 2024 16:12