Rihanna / Instagram
TEMA DANA

Čarape od 8500 kuna: Modni dodatak o kojem se priča

Možda su vam čarape na posljednjem mjestu kada je stajling u pitanju, ali slavna pjevačica upravo je zahvaljujući njima postala tema dana.

Barbadoška glazbenica Rihanna pohvalila se na svojem Instagram profilu čarapama kakve bi svatko poželio ispod božićnog drvca. Uz slip haljinu i sportsku jaknu, 29-godišnja pjevačica kombinirala je bijele natikače i najluksuznije čarape ove godine – one iz radionice modne kuće Gucci. Radi se o paru koji je predstavljen kao dio Gucci Resort kolekcije za iduću godinu, a krasi ih prepoznatljiv logo talijanske kuće napravljen od kristala. Naravno, te luskuzne čarape si ne može svatko priuštiti – za jedan par treba izdvojiti 8500 kuna.

S obzirom na to da su čarape, osobito u nezamislivoj kombinaciji sa sandalama i natikačama, već neko vrijeme odjevni predmet koji sve više dobiva na pozornosti, nije nimalo čudno da je modna ikona posegnula za jednima - i to onim najluksuznijima. Osim čarapama s kristalima kakve nosi Rihanna, popularne su i čarape od tila, ali i one mrežaste, ukrašene perlicama ili mašnama.

Linker
19. travanj 2024 01:29