Karl Lagerfeld Paris
SOCIAL COLLECTION

Chanel po pristupačnoj cijeni: Karl Lagerfeld lansirao kolekciju koju si možete priuštiti

Kao da mu dva brenda nisu dovoljna, kreativni direktor francuske kuće Chanel i talijanske kuće Fendi uz njih vodi i onaj pod svojim imenom: Karl Lagerfeld Paris. I dok su komadi iz kolekcija kuća Chanel i Fendi itekako paprenih cijena i rijetko tko si ih može priuštiti, njegov brend nudi prepoznatljivu estetiku po mnogo pristupačnijim cijenama.

Nakon što je na Tjednu mode u Parizu početkom mjeseca predstavio novu "svemirsku" kolekciju kuće Chanel, njemački dizajner lansirao je liniju "Social Collection", prvu kolekciju večernjih haljina pod brendom Karl Lagerfeld Paris. I dok su metalik kreacije iz nove kolekcije luksuznog brenda dostupne samo onima poprilično dubokog džepa, pod svojim imenom Lagerfeld nudi mnogo pristupačnije komade.

Karl Lagerfeld Paris

Linija se sastoji od različitih modela haljina, a sve imaju prepoznatljiv potpis slavnog dizajnera poput 3D cvjetnih aplikacija, perlica i detalja od čipke. Boje su limitirane na crnu, bijelu, plavu i nježnu ružičastu, a najbolje je što se cijene kreću već od 168 dolara, dok za najskuplju kreaciju treba izdvojiti 398 dolara.

Linker
18. travanj 2024 14:53