Sanja Jagatić
manje je više

Chic haljine LuLu Couture savršene za ljetne vreve

Lagani i prozračni materijali poput lana i pamuka razmazit će svaku damu gdje god se ona našla ovoga ljeta, a zna to i Martina Tutić, kreativna direktorica brenda LuLu Couture, koja voli reći da inspiraciju crpi iz svakodnevnog života, upravo promatrajući potrebe žena.

Jednostavnost, elegancija i profinjenost, odavno su poznate karakteristike Lulu Couture brenda koji stvara komade koji odišu bezvremenošću. Savršena asimetričnost krojeva svim modelima daje jednu posebnu dimenziju i sklad. Boje u ovoj kolekciji su uglavnom nježne i svijetle, ali našle su se tu i žuta, crvena, maslinasto zelena i tirkizno plava da zaokruže ljeto i da neodoljivo pristaju uz preplanuli ten.

Sanja Jagatić
Sanja Jagatić

Materijali poput pamuka, lana, batista i viskoze razmazit će svaku damu koja osim lijepog izgleda voli ugodan i lagan osjećaj na svojoj koži. Minimalistički detalji poput mašni na leđima i ramenima, romantičnih volana, decentnih dugmadi i zaigranih rukava, bez obzira na svoju jednostavnost, ovoj limitiranoj kolekciji haljina daju posebnu notu koja neće proći nezapaženo, jer poznata je i istinita ona, manje je više.

Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić
Sanja Jagatić

Linker
19. travanj 2024 15:43