Za ženu koja zna uživati u životu

DeLight ima odličnu proljetnu kolekciju, a nama je za oko zapeo jedan kombinezon

Kolekcija je inspirirana bezvremenskim ženstvenim krojevima, francuskim 'joy de vivre' stilom života i komadima koji nakad neće izaći iz mode.

Zamislite dame iz krimića Agathe Christie u kojima inspektor Poirot istražuje ubojstvo na dalekom putovanju, razigranu Brigitte Bardot kako koketira s fotografima na ulicama St. Tropeza i filmske dive koje ne mare za trendove, već samo za glamur...

Matea Smolčić Senčar

Nova kolekcija hrvatskog brenda DeLight inspirirana je bezvremenskim ženstvenim krojevima, francuskim 'joy de vivre' stilom života i komadima koji nakad neće izaći iz mode.

Matea Smolčić Senčar

Ivan Friščić i Željka Molnar predstavljaju kolekciju u kojoj se nalazi kompletna ljetna garderoba jedne elegantne žene; kostimić s kratkim rukavima i peplumom, nekoliko haljina za dnevne i večernje prigode, upečatljivo odijelo s hlačama te komad koji nam je posebno zapeo za oko: otkačeni, ali izuzetno nosivi prugasti kombinezon sa širokim nogavicama.

Matea Smolčić Senčar

Tara Rosandić na fotografijama Matee Smolčić Senčar odlično je utjelovila DeLight damu, zavodljivu, opuštenu i besprijekorno dotjeranu od glave do pete.

"Izrazito sam sretna što mi se pružila prilika podržati ovaj mladi kreativni tim i s iskrenom radošću sam prihvatila Ivanov poziv da budem zaštitno lice nove kampanje. Lako je predstavljati brand u koji vjeruješ i drago mi je što za DeLight to doista mogu reći", izjavila je.

Matea Smolčić Senčar

Krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi. Kolekcija odiše ženstvenošću i naglašava obline, a svilene haljine glamurom i luksuzom koji si žene mogu priuštiti.

Matea Smolčić Senčar

Šeširi koje nosi Tara rad su obrtničke obitelji Kobali i prvi je to korak u smjeru povezivanja DeLighta s ostalim hrvatskim brendovima, što je ovom mladom dizajnerskom dvojcu cilj.

Matea Smolčić Senčar

Za frizure se pobrinuo GT salon pod vodstvom talentirane Isabel Prpić, za make up je rad Ines Krajnović, a video je djelo Marka Gregurić.

Linker
16. travanj 2024 10:06