Jelena Katarina Kapa
 PRESS, Fotokutak
salon vjenčanica Nancy

Djevojka Joška Lokasa blista u kreaciji koja će oduševiti svaku neodlučnu mladenku

Bivša nosilja titule Miss turizma Hrvatske blistala je na prvoj samostalnoj reviji Nancy Bridal kolekcije SPIRIT. Linija hrvatskih vjenčanica predstavljena je povodom 26 godina postojanja zagrebačkog showrooma vjenčanica Nancy.

U sklopu Wedding Expo-a salon vjenčanica Nancy održao je samostalnu modnu reviju koju su popratila poznata lica, a poznatih je bilo i na modnoj pisti. Bivša Miss turizma i djevojka voditelja Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa (27) kao posebna gošća je nosila i zatvorila modnu reviju kojom su predstavljene bajkovite vjenčanice.

S 20 godina starijim voditeljem Joškom Lokasom manekenka je u ljubavnoj vezi već tri godine, no o svadbenim zvonima još nema govora. U svakom slučaju, Jeleni vjenčanica dobro pristaje, a posebno je ostala zapažena u modernoj kreaciji za sve mladenke koje se žele izdvojiti iz mase i istaknuti posebnom haljinom. Odijela i kombinezoni nisu novost u bridal trendovima, a upečatljivo i drugačije izgleda kreacija koja spaja haljinu i hlače, za sve one neodlučne mladenke.

PRESS, Fotokutak
Jelena Katarina Kapa

PRESS, Fotokutak
Jelena Katarina Kapa i Tomislava Martinić

PRESS, Fotokutak

"Ova je revija, osim po unikatnim i predivnim modelima vjenčanica, zapravo posebna i po hrvatskom dizajnu. I ponosni smo, što smo uz dizajnerske haljine, čiji smo zastupnici, mogli predstaviti i kolekciju koja je potpunosti hrvatski dizajn. Haljine kolekcije 'Spirit' hrvatski su proizvod i raduje nas što su buduće mladenke prepoznale našu kvalitetu i dizajn. Posebno nas veseli, također, što osim hrvatskih mladenki, to prepoznaju i mladenke iz susjednih zemalja, koje su naši vjerni i dugogodišnji klijenti", kazala je Tomislava Martinić, dizajnerica i vlasnica vjenčanica Nancy.

Linker
25. travanj 2024 11:48