Davor Matota
revija Ivice Skoke na fashion.hr-u

Domaće glumice u modnom izlasku: Sve su u haljinama s istim omiljenim potpisom

Drugi dan Bipa Fashion.hr prošao je u znaku večernjih haljina i glamura s potpisom jednog od hrvatskih najpoznatijih dizajnera. Podršku su mu iz prvih redova pružila brojna poznata lica i s nestrpljenje su očekivala izlazak modela na pistu.

Glumica Lana Gojak Bajt, Ana Maras Harmander, Ecija Ivušić, Nives Celzijus, Jelena Lešić, Ana Miščević, Filip Dizdar, Danijela Gračan i brojni drugi stigli su na drugi dan modnog tjedna u Zagrebu. Na pisti je nove kreacije predstavio dizajner Ivica Skoko i još jednom oduševio raskošnim večernjim haljinama po kojima je poznat.

Sukladno modnoj reviji, i poznate dame odjenule su se prikladno, u svečane haljine. Nives Celzijus blistala je u haljini od tila i korzeta rađenog od šljokica, a pažnju je privukla i voditeljica Jelena Lešić i haljini dostojnoj crvenog tepiha. Uska duga kreacija u ružičastoj boji s detaljima od perja i šljokica zaustavljala je poglede.

Bipa Fashion.hr - Ivica Skoko / Zagrebacki velesajam / Zagreb 23.10.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Lesic ex Glisic
Davor Matota
Jelena Lešić

Ivicu Skoku došla je podržati i mlada pjevačka nada Antonija Dora Pleško. U crnoj kreaciji bez naramenica i skupljenom zalizanom punđom postigla je glamurozni look koji se istaknuo iz mase.

Bipa Fashion.hr - Ivica Skoko / Zagrebacki velesajam / Zagreb 23.10.2019. / foto: Davor Matota / Antonia Dora Plesko
Davor Matota
Antonia Dora Pleško

Tko je još iz prvih redova pratio novu kolekciju poznatog dizajnera, pogledajte u galeriji.

Linker
18. travanj 2024 03:36