svaka na svoj način

Domaće 'it' cure jesen provode u traperu, a kao 'začin' dovoljan im je jedan modni dodatak

U centru Zagreba okupile su se 'it' djevojke kako bi doznale novitete francuskog brenda naočala. Usput su nam pokazale svoje odjevne kombinacije za jesensku sezonu koja je još uvijek dovoljno topla za kratke rukave.

Modni detalj bez kojeg ne možemo ljeti, a nosimo ga i u zimskim mjesecima su sunčane naočale. Uz njih, dobar modni dodatak su i one dioptrijske ili naočale sa zaštitom od ekrana. Razigrane boje i zanimljivi okviri čine naočale neodoljivim fashion statementom, a francuski brend IZIPIZI. predstavio je novitete u svojim redovima.

Isprobale su ih naše trendseterice poput misice Katarine Mamić, manekenki Anite Dujić, Lune Valas, Paule Puškaš i stilistice Barbare Repe. Djevojke su na popodnevno druženje stigle u casual kombinacijama s trendi notom. Pokazale su nam da je traper i dalje bezvremenski komad kojeg osobito volimo nositi u ovo doba godine, a s obzirom na to da temperature još nisu pale, stilizirale su jeans uz lagane bluze ili majice kratkih rukava.

John Pavlish
Luna Valas

John Pavlish
Paula Puškaš

Modeli širokih i dugih nogavica, visoki struk i 'mom' kroj inspiriran 80-im godinama danas su modni hit, a pripijene modele ostavljamo da čekaju neke bolje dane. Ove udobnije modele cure su nosile uz tenisice, kaubojske gležnjače ili visoke čizme - slažu se s gotovo svakim modelom obuće.

John Pavlish

John Pavlish /
Nika Turković

Uz traperice, popularne su i denim suknje, poput one kakvu je nosila pjevačica Nika Turković. Kombinirala je svoju suknju uz pravi jesenski komad, karirani sako i upotpunila kombinaciju s visokim kožnim čizmama.

Brend IZIPIZI predstavio je "Cool heat" kolekciju, u cijelosti inspiriranu odvažnim i intenzivnim bojama pa će paleta koja kombinira tople i hladne unijeti raznolikost u svakodnevicu. Osim novih boja, tu je i novi model za čitanje #J. Retro, a ujedno i moderan okrugli model dolazi u klasičnih osam i četiri Cool Heat boje.

John Pavlish
Anita Dujić

John Pavlish
Ivana Vukušić

John Pavlish
Barbara Repe

John Pavlish /

John Pavlish
Luna Valas i Katarina Mamić

John Pavlish
Anita Dujić i Nika Turković

John Pavlish

Linker
22. travanj 2024 12:24