Promo
Savršeni za ljeto

Dva noviteta brenda mirisnog nakita Lykke potpuno će vas osvojiti

U hrvatski brend mirisnog nakita Lykke teško se ne zaljubiti, s obzirom da se radi o inovativnom konceptu koji je u vrlo kratkom roku osvojio mnoge simpatije. Postojećim talismanima sreće i mirisnim medaljonima, kreativci Darija Kovačević i Krešimir Petrić za ovo su ljeto osmislili dva noviteta - posebnu kolekciju Unlock Your Dreams s dvije limitirane ogrlice The Key To Love i The Key To Happiness i kolekciju mirisnih medaljona inspiriranih hrvatskom baštinom.

Svaka ogrlica iz kolekcije Unlock Your Dreams sastoji se od privjeska srca ili simbola beskonačnosti te dva srebrna medaljona namijenjena za gravuru inicijala, posveta ili bilo čega što je vama od posebnog značaja. Posebnost Lykke nakita je mogućnost personalizacije - birate pozlatu, privjeske i gravuru.

Promo

"Budući da se život mjeri brojem otkucaja srca, ova je kolekcija samo podsjetnik da se odgovori na sva naša pitanja nalaze upravo tamo.

---> Lykke mirisni medaljoni osvojit će vas na prvi pogled: Razgovarali smo s kreatorima ovog jedinstvenog nakita

Lykke Special Edition je kolekcija namijenjena svim djevojkama i ženama koje žele jedinstven nakit pokloniti sebi ili koje kao majke, sestre, prijateljice, kume, supruge žele uvijek kraj svog srca nositi inicijale svojih bližnjih ili pak ugravirane simbole koji za njih imaju posebno značenje", istaknuli su Darija i Krešimir.

Među mirisnim medaljonima inspiriranim hrvatskim nasljeđem i ljepotama možete birati nekoliko - Rosettu from Slavonia (s motivom đakovačke rozete), Adriatic Coral (s motivom koralja) i Croatian Sea (s motivom ribe). Simboli iz ove limitirane kolekcije nastali su u suradnji s poznatom domaćom ilustratoricom Majom Tomljanović.

Promo

"Inspiraciju za novu kolekciju pronašli smo u prirodnim i povijesnim ljepotama Hrvatske. Željeli smo probuditi uspavane ljepote, dati im malo boje i mirisa, te oživjeti povijest koju želimo kroz naš nakit ispričati svima, i izvan naših granica", ističe kreativan dvojac.

Medaljoni su potpuno hipoalergeni i ne hrđaju pa ih možete nositi na plažu bez straha od reakcije na koži. Na spužvicu unutar medaljona možete nanijeti parfem ili eterično ulje po želji te uživati u svom omiljenom mirisu cijeli dan.

Linker
20. travanj 2024 23:29