Instagram/Giuseppezanotti
LUKSUZNA KOLEKCIJA

Ekskluzivna kolekcija cipela Jennifer Lopez i Giuseppea Zanottija

– Mislim da ne moram reći da, kao i svaka žena, obožavam dobar par cipela – kazala je američka pjevačica Jennifer Lopez uoči objave suradnje s talijanskim majstorom za luksuzne cipele Giuseppeom Zanottijem. Slavna glazbenica i glumica dizajnirala je kapsulnu kolekciju cipela i modnih dodataka pod nazivom “Giuseppe for Jennifer Lopez”. 

Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti dijele ljubav prema visokim potpeticama, luksuznom materijalu i ukrasima pa će se u kolekciji naći čizme ukrašene kristalima, gladijatorice te kožnate cipele sa zmijskim uzorkom.

– Jennifer mi je oduvijek bila inspiracija i moje cipele joj stoje odlično pa je suradnja došla prirodno. Kolekcija je baš poput Jennifer: senzualna, sofisticirana, moderna i zaigrana – izjavio je talijanski dizajner cipela kojeg obožavaju i brojne druge zvijezde poput Selene Gomez, Beyonce i cijelog klana Kardashian-Jenner.

Kapsulna kolekcija bit će predstavljena u kolovozu, a lansirana u siječnju iduće godine. Jennifer to neće biti prvi dizajnerski projekt, ali je definitivno najluksuzniji dosad: prethodni proizvodi su bili namijenjeni široj publici, dok je “Giuseppe for Jennifer Lopez” kolekcija prvi njezin high-end projekt. Cijene luksuznih cipela kretat će se od 795 do 1995 dolara.

Linker
17. travanj 2024 00:38