Marko Marinković
Bridal kampanja za eNVy room

Elegantne Tatjana Jurić i Mia Kovačić u bajkovitoj marokanskoj pustinji

Tatjana Jurić i Mia Kovačić zaštitna su lica nove bridal kampanje koju je brend eNVy room snimio na sjeveru Afrike.  Dvije poznate TV voditeljice, stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marrakecha s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom.

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje. Nadodaju da je ideja svake kampanje koju eNVy room radi izvan granica Hrvatske, približiti i prezentirati ljudima zanimljive destinacije te njihovim vjenčanicama dati drugačiju pozadinu ispunjenu živopisnim i egzotičnim vizurama.

Marko Marinković

Fotografu Marku Marinkoviću, inače specijalizirabom za vjenčanja čiji su rad prepoznali diljem svijeta, je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma. Maroko ga je inspirirao kao destinacija s posebnim nabojem te je prirodnim prostranstvima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

Marko Marinković

Ležernost i udobnost osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće/ljeto 2017. U lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja, a velika pažnja je posvećena odabiru materijala. Tako su sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.

Marko Marinković

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, T-shirtevi, svileni topovi, suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji. Više informacija potražite ovdje.

Marko Marinković

Marko Marinković

Marko Marinković

Marko Marinković

Marko Marinković

Marko Marinković

Linker
17. travanj 2024 09:02