Danijel Galić / Danijel Galić
VRUĆA GODINA

ELFSI uzvraćaju udarac: Dobar pogled u idućih 12 mjeseci

Hrvatski dizajneri godinama osluškuju želje pripadnica ljepšeg spola, tako se i rodila ideja za kalendar koji će na svom zidu poželjeti mnoge

Kalendar s crno-bijelim fotografijama zgodnih muškaraca u donjem rublju mogao bi se naći na zidovima žena koje si žele osigurati dobar pogled u 2018. godinu.

Danijel Galić / Danijel Galić

"Ok, cure su zgodne i seksi, pogotovo naslonjene na skupocjene automobile, ali...i muškarci u donjem rublju mogu im parirati! Ovaj HOT kalendar stvoren za žene idealan je za ovo godišnje doba jer zahvaljujući njemu – temperature definitivno neće padati ispod nule!", poručuje domišljati modni dvojac koji je svoje obožavatelje na kraju godine odlučio iznenaditi ovim vragolastim poklonom.

Danijel Galić / Danijel Galić

Aleksandar i Ivan kažu da već godinama osluškuju želje pripadnica ljepšeg spola pa znaju kako ih razveseliti, a tako je nastala i ideja za fotografije s hrvatskim modelima koje je snimio Danijel Galić.

Danijel Galić / Danijel Galić

Dečki, naravno, nose donje rublje s potpisom ELFS, koje je u prodaji već sedam godina, a dok neke modele možemo vidjeti u praktičnim boksericama, drugi nose zavodljive slip gaćice s prepoznatljivim logom ovog brenda.

U našoj galeriji pogledajte sve stranice s ovog opasno vrućeg kalendara!

Linker
18. travanj 2024 13:10