Matea Smolčić Senčar
LICE S NASLOVNICE

Gina Victoria zvijezda novog broja Glorije IN Specijal: U mojem ormaru ima najviše komada iz second hand dućana

Pjevačica Detoura i radijska voditeljica autentičan stil odijevanja postiže kombiniranjem reciklirane odjeće i kreacija domaćih dizajnera, a iako rijetko provodi vrijeme na društvenim mrežama, inspiriraju je modne blogerice.

Brački, štedljivi geni Gine Victorije Damjanović (26), radijske voditeljice i pjevačice pop grupe Detour, najbolje se vide u njezinoj modnoj filozofiji. Umjesto da slijedi trendove i sumanuto troši - poput mnogih svojih vršnjakinja - ona kupuje rabljenu i recikliranu odjeću u second hand dućanima. Sretna je, ipak, što struka nije štedjela kad je riječ o nominacijama za glazbenu nagradu Porin: Detour ih je zaradio čak četiri.

- Pobornica sam održive mode pa je u mojem ormaru najviše komada iz second hand dućana, ali često surađujem i s domaćim dizajnerima, pogotovo kad mi treba svečana odjeća za događanja poput Porina. Odjeću biram prema raspoloženju, a posljednje što sam kupila je haljina iz Primarka u Amsterdamu. Trudim se imati autentičan stil koji bih opisala kao eklektičan i šaren, u čemu su mi uzori glazbenica Solange Knwoles i kantautorica Sade Adu. U Hrvatskoj su mi super blogerice i stilistice Barbara Repe i Ana Bacinger te glumica Nataša Janjić - otkriva nam zvijezda naslovnice novog broja magazina GloriaIN Specijal za koji je snimila i pravi eklektični editorijal.

Uz novi broj ne propustite kupon s popustom od 30 posto za kupnju odjeće i obuće u Buzz trgovinama diljem Hrvatske te na dar Ziaja dnevnu kremu protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 6 na bazi maslaca od jasmina s hijularonskom kiselinom i mikrokolagenom!

Linker
15. travanj 2024 03:11