Press foto
Raskoš materijala

Glamurozne haljine Pavone odličan su izbor za svečane prigode

Brokat sa zlatnim, metaliziranim nitima, delikatna čipka te čipka s 3D cvjetićima i perlicama vodeći su materijali ove kolekcije.

Brand odjeće Pavone predstavio je svoju najnoviju kolekciju haljina i odijela iz linije Atelier.

Press foto

U njoj se nalazi nekoliko ključnih komada haljina i odijela, dok brend naglasak stavlja na izradu svečanih odjevnih komada po mjeri. U najnovijoj kolekciji linije Atelier korišteni su vrhunski materijali kao što su brokat sa zlatnim, metaliziranim nitima, delikatna čipka te čipka s 3D cvjetićima i perlicama.

Press foto

Kolekcija se odlikuje kontrastom svjetlo-tamnih boja pa tako čipka dolazi u crnoj i puder roza boji, a brokat u nijansama crne i zlatne kao i bijele i zlatne boje.

Press foto

Svaki komad odjeće precizno je izrađen, s ručno apliciranim detaljima. Tako haljine i odijela iz nove linije Pavone Atelier pružaju ženama osjećaj ugodnosti i mogućnost nošenja u dnevnim i večernjim varijantama. Linija Atelijer kao stvorena je za nadolazeću sezonu vjenčanja, proljetnih i ljetnih događanja te dugih večera na otvorenom.

Press foto

Brand Pavone osnovan je 2002. godine u Bosni i Hercegovini, a kroz zadnjih nekoliko godina uspješno je prošao kroz rebranding fazu i danas nudi nekoliko linija – Standard, Trend i Atelier.

Press foto

Linija Standard se uvijek izrađuje od jednobojnog materijala u bojama koje su aktualne za nadolazeću sezonu. sezonskim bojama s krojevima koji se mogu nositi i u dnevnim ali i večernjim prilikama. Linija Trend uključuje veliki broj različitih uzoraka i modernih krojeva, dok liniju Atelier odlikuju vrhunski materijali i mogućnost izrade po mjeri.

Press foto

Linker
20. travanj 2024 04:00